Casă luxoasă cu aspecte lucioase în Onești

Bucătăria

Această bucătărie modernă utilizează în mod eficient spațiul pentru trafic și pentru gătit, asigurând fluiditate între zone și oferind facilități și depozitare adecvate. Este foarte bine compartimentată, oferind posibilitatea păstrării organizate și la îndemână a tuturor lucrurilor necesare în bucătărie.

A fost aleasă amenajarea în forma literei L, care este una dintre cele mai eficiente amenajări de bucătărie pentru o casă modernă.

Pentru a crea o delimitare între scară și bucătărie, a fost amplasat un corp cu rafturi, care adaugă un plus de stil camerei, datorită designului și obiectelor decorative așezate pe el.

Pentru un aspect minimalist s-a optat pentru fronturi cu mânere frezate. Acestea sunt lucioase și oferă bucătăriei un aspect deosebit, datorită finisajului strălucitor care reflectă lumina, fiind o alegere populară mai ales pentru mobilierul de bucătărie alb.

Living-ul

Pentru un aspect contemporan al sufrageriei a fost aleasă o unitate de perete care îl cuprinde în întregime. Atât atractivă cât și practică, acesta definește spațiul, îl transformă în unul elegant, organizat și relaxant. Pentru lucrurile care se doresc să fie ascunse atunci când nu sunt folosite s-a optat pentru corpuri cu ușă, existând și spații dedicate obiectelor decorative.

Fronturile curbate creează o estetică primitoare, modernă și elegantă, adăugând întregului living un aer avangardist. Au fost alese fronturi lucioase, care prin reflecatrea luminii contribuie la crearea iluziei unui spațiu mai mare și mai luminos. Un alt avantaj al finisajelor lucioase este că sunt foarte ușor de curățat.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Laurențiu Grădinaru.

Cofetăria AnyCake din Onești
Laurențiu Grădinaru
martie 9, 2022
Laurențiu Grădinaru
martie 9, 2022
Casă modernă în Popeni
Laurențiu Grădinaru
august 1, 2023
Laurențiu Grădinaru
august 1, 2023