Bucătărie MDF vopsit și blat granit în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-bucatarie-mdf-vopsit-si-blat-granit-in-onesti-36

Bucătăria este unul dintre cele mai importante și mai utilizate spații din casă, transformându-se în ultimii ani într-un punct de întâlnire cu cei dragi. De aceea, designul acesteia a devenit mult mai orientat către socializare, dincolo de simpla pregătire a meselor.

Această bucătărie modernă utilizează în mod eficient spațiul pentru trafic și pentru gătit, asigurând fluiditate între zone și oferind facilități și depozitare adecvate. Este foarte bine compartimentată, oferind posibilitatea păstrării organizate și la îndemână a tuturor lucrurilor necesare în bucătărie.

Coșul Jolly și sertarul pentru tacâmuri sunt o modalitate excelentă de a crea spațiu de stocare accesibil și funcțional. A fost aleasă amenajarea în forma literei L, care este una dintre cele mai eficiente amenajări de bucătărie pentru o casă modernă. Această amplasare oferă o depozitare optimă, care permite accesul și utilizarea ușoară a electrocasnicelor și a zonei de spălat.

Pentru a crea o delimitare între scară și bucătărie, a fost amplasat un corp cu rafturi, care adaugă un plus de stil camerei, datorită designului și obiectelor decorative așezate pe el.

Bucătăriile albe oferă mai multă lumină încăperii, deoarece reflectă 96% din lumina pe care o primesc, fiind o opțiune ideală pentru un spațiu cu puțină lumină, ajutând la extinderea vizuală a acestuia, iar accentele de negru adaugă eleganță, glamour și rafinament bucătăriei.

Pentru un aspect minimalist s-a optat pentru fronturi cu mânere frezate. Acestea sunt lucioase și oferă bucătăriei un aspect deosebit, datorită finisajului strălucitor care reflectă lumina, fiind o alegere populară mai ales pentru mobilierul de bucătărie alb.

Mobila din bucătărie este de obicei planificată pentru a utiliza cât mai bine spațiul disponibil și pentru a reflecta stilul și individualitatea proprietarilor. Bucătăria joacă un rol semnificativ în viața socială a unei familii, deoarece rudele și prietenii petrec adesea timp împreună în acest loc, iar mobila la comandă te poate ajuta să personalizezi totul astfel încât să se potrivească nevoilor familiei tale.

Materialele utilizate la realizarea acestei bucătării sunt: palul, pentru carcase; MDF-ul vopsit lucios pentru fronturi și părțile vizibile, iar blatul este din granit.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.

Living cu fronturi din MDF curbat în Onești
Laurențiu Grădinaru
iunie 4, 2021
Laurențiu Grădinaru
iunie 4, 2021