Dormitor de oaspeți în nuanța nucului în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-dormitor-de-oaspeti-in-nuanta-nucului-in-onesti-04

Ți-ar plăcea să ai un dormitor dedicat pentru oaspeți, dar pur și simplu nu ai spațiul necesar? Uneori, camerele copiilor sunt prea mici pentru a găzdui și un musafir, dar din fericire există acel spațiu la mansardă neutilizat care poate fi amenajat și disponibil celor care vor veni în vizită și vor rămâne peste noapte.

Mansardele sunt adesea folosite pentru depozitare sau rămân goale, dar cu cât te gândești mai mult, cu atât îți dai seama că este o risipă uriașă de spațiu să faci asta. Acestea pot fi transformate într-o cameră suplimentară, poate un dormitor pentru copii sau unul pentru oaspeți.

Este posibil să nu existe la fel de multă lumină naturală acolo din cauza ferestrelor mici, iar pereții pot fi dificil de lucrat din cauza unghiului, dar acestea nu sunt neapărat inconveniente, iar cu ajutorul mobilierului potrivit poți amenaja un loc primitor și confortabil.

A fost ales un pat tapițat, care este foarte comod, îmbinând cu succes caracteristicile estetice cu ce cele funcționale. În plus, acesta dispune și de un spațiu generos de depozitare.

Alături de pat, au fost integrate două noptiere cu câte două sertare, fiind ideale pentru a amplasa o lampă sau pentru a așeza lucruri necesare pe timpul nopții, precum un pahar cu apă, telefonul sau telecomanda.

Comoda pentru televizor oferă și ea un spațiu pentru depozitare, conținând două compartimente cu rafturi și ușă și patru sertare. Materialul utilizat este palul, în nuanța nucului, care aduce un aer elegant și natural camerei, favorizând odihna.

MATERIALE FOLOSITE PENTRU ACEST PROIECT

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Baie din MDF zebrano în Onești
Laurențiu Grădinaru
iunie 2, 2021
Laurențiu Grădinaru
iunie 2, 2021
Living în nuanța cărbunelui în Onești
Laurențiu Grădinaru
mai 12, 2021
Laurențiu Grădinaru
mai 12, 2021