Dormitor din pal stejar cu alb în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-dormitor-din-pal-stejar-cu-alb-in-onesti-06

Dormitorul este locul în care ne odihnim și ne reîncărcăm după o zi lungă și agitată, așa că este foarte important ca acesta să se simtă ca un refugiu.

Transformarea mansardei într-un dormitor este o idee minunată în special pentru casele mici. De cele mai multe ori spațiul de acolo este ignorat.

Mai mult decât atât, dormitorul la mansardă poate fi un plus util în special pentru familiile în creștere. Nu există niciun motiv pentru care mansarda să rămână goală, dacă nu este nevoie de acel spațiu pentru depozitare.

A fost ales un pat tapițat, care se potrivește stilului și nevoilor familiei, care este în topul alegerilor clienților noștri datorită confortului oferit, devenind piesa centrală a oricărui dormitor, făcând camera să se simtă personalizată și sofisticată.

Noptierele sunt piese funcționale și utile în orice dormitor și de aceea au fost integrate două noptiere cu carcasa în nuanța stejarului, cu câte două sertare albe.

Dulapul oferă un spațiu de depozitare foarte bine compartimentat și dispune atât de bară de umerașe, cât și de rafturi. Pentru a suplimenta potențialul de depozitare, comoda pentru televizor este formată din 8 sertare, ideale pentru păstrarea organizată și la îndemână a lucrurilor personale.

Când ne gândim la combinații de culori care sunt atemporale, ne vine imediat în minte alb -negru. Dar pentru cei care preferă un aspect mai puțin contrastant, există o altă pereche la fel de atemporală: albul și culoarea lemnului. Suficient de neutru pentru a completa orice stil de decorare, acest combo clasic aduce căldură și luminozitate în camere. Acest mobilier de dormitor a fost realizat din pal stejar.

ACCESORII UTILIZATE PENTRU ACEASTĂ MOBILĂ

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Bucătărie cu sticlă printată în Onești
Laurențiu Grădinaru
mai 14, 2021
Laurențiu Grădinaru
mai 14, 2021
Living în nuanța cărbunelui în Onești
Laurențiu Grădinaru
mai 12, 2021
Laurențiu Grădinaru
mai 12, 2021