Bucătărie cu sticlă printată în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-bucatarie-cu-sticla-printata-in-onesti-18

Bucătăria este cu adevărat inima casei, indiferent dacă este mică sau mare și se întâmplă foarte des ca atunci când avem oaspeți aceștia să se adune în bucătărie, deși sunt amenajate locuri confortabile în fiecare colț al sufrageriei.

Datorită fronturilor minimaliste, paletelor de culori neutre și accentelor metalice, bucătăriile cu un design modern au o eleganță subtilă care nu se va demoda niciodată.

Această mobilă este foarte bine compartimentată, oferind soluții funcționale de depozitare, atât în sertare și dulapuri cu uși, cât și în coșuri Jolly. De asemena, dispune și de un spațiu dedicat sticlelor de vin, fiind foarte atractiv, menit să mențină vinul în cea mai bună poziție pentru a păstra aroma și calitatea.

Fresh, light și liniștit, culoarea oului de rață este o alegere atemporală care arată bine în orice spațiu. Acest moblier de bucătărie arată modul în care această nuanță versatilă poate fi utilizată pentru a crea scheme contemporane de design. Este o culoare calmă, sensibilă, liniștitoare, care ajută la bunăstarea mentală. Albul de la unitățile superioare completează armonios designul mobilierului, creând contrast și lumină. Această combinație este o opțiune unică și atrăgătoare, care redă o senzație de spațiu mai mare și luminează

instantaneu camera.

Backsplash-ul este din sticlă printată, care poate fi personalizat în funcție de dorințele clientului, fiind disponibil într-o gamă largă de culori și finisaje. Sticla este rezistentă în mod natural la apă și bacterii, ceea ce înseamnă că orice stropire din timpul gătitului și nu numai, poate fi curățată fără efort. De asemenea, este extrem de rezistentă la căldură, fiind securizată, acesta este de până la cinci ori mai rezistentă decât orice alt material pentru backsplash.

Au fost alese electrocasnice de la partenerul nostru, PYRAMIS, care completează designul modern al bucătăriei. Materialele utilizate pentru fabricarea acestui mobilier sunt palul melaminat pentru carcase și MDF-ul vopsit lucios pentru fronturi și părțile vizibile.

ACCESORII UTILIZATE PENTRU ACEASTĂ MOBILĂ

PROCESE DE LUCRU CE AU FOST EXECUTATE PENTRU ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.

Living în nuanța cărbunelui în Onești
Laurențiu Grădinaru
mai 12, 2021
Laurențiu Grădinaru
mai 12, 2021
Baie MDF nuanța stejarului în Onești
Laurențiu Grădinaru
aprilie 30, 2021
Laurențiu Grădinaru
aprilie 30, 2021