Dressing cu tente de stejar în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-dressing-cu-tente-de-stejar-in-onesti-06

Crearea unui loc pentru dressing este o alegere inteligentă și nu necesită întotdeauna atât de mult spațiu pe cât crezi. În plus, compartimentările optimizate, pot maximiza întreaga încăpere pentru un aspect personalizat și funcțional.

A avea un dressing pare a fi din ce în ce mai necesar, deoarece permite păstrarea hainelor, a încălțămintei și accesoriilor organizate și face ca alegerea a ceea ce vei purta să fie mai eficientă și mai rapidă.

Înainte de a planifica configurarea dressingului tău, este important să evaluezi cu atenție nevoile și preferințele de depozitare a hainelor. Preferi să le organizezi folosind umerașe sau preferi ca majoritatea hainelor să fie împăturite? Depozitarea încălțămintei, a genților de mână, a costumelor de baie și accesoriilor va fi pe rafturi sau în sertare?

Acest dressing îmbină compartimentările practice cu aspectul estetic, extinde opțiunile de amenajare și sporește potențialul de depozitare. Funcțional și adaptat dimensiunilor spațiului, având în vedere că acesta se află în mansardă, zona în care înălțimea este mai mică am configurat-o cu unități cu sertare, rafturi și bară de umerașe

pentru hainele scurte, iar acolo unde spațiul a permis, am integrat preponderent bară de umerașe pentru hainele lungi.

Niciun dressing nu este complet fără oglindă. Aceasta reflectă lumina și oferă iluzia unui spațiu mai mare.

Acest dressing este realizat din pal melaminat Gold Craft Oak K003. Dressingul a fost accesorizat cu cele mai bune tipuri de glisiere de la Blum. Mobila la comandă poate mări capacitatea de depozitare a dressingului în medie cu 30%, deoarece aceasta este complet personalizată și adaptată nevoilor.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.

Bucătărie cu sticlă printată în Onești
Laurențiu Grădinaru
mai 14, 2021
Laurențiu Grădinaru
mai 14, 2021
Living în nuanța cărbunelui în Onești
Laurențiu Grădinaru
mai 12, 2021
Laurențiu Grădinaru
mai 12, 2021