Living cu fronturi din MDF curbat în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-living-cu-fronturi-din-mdf-curbat-in-onesti-29

Livingul este o cameră atât de unică și importantă în casă, deoarece este locul în care ne relaxăm după o zi lungă, petrecem timp alături de familie și prieteni și de aceea este văzut ca centrul oricărei locuințe.

Amenajarea acestuia trebuie să reflecte personalitatea și stilul de viață al celor care locuiesc aici. Mobila de sufragerie la comandă combină confortul, stilul și funcționalitatea, oferindu-ți posibilitatea să alegi fiecare detaliu pentru a crea un living primitor și sofisticat.

Pentru un aspect contemporan al sufrageriei a fost aleasă o unitate de perete care îl cuprinde în întregime. Atât atractivă cât și practică, acesta definește spațiul, îl transformă în unul elegant, organizat și relaxant pentru ca toți membrii familiei să se bucure de timpul petrecut aici. Pentru lucrurile care se doresc să fie ascunse atunci când nu sunt folosite s-a optat pentru corpuri cu ușă, existând și spații dedicate obiectelor decorative.

Fronturile curbate creează o estetică primitoare, modernă și elegantă, adăugând întregului living un aer avangardist. Au fost alese fronturi lucioase, care prin reflecatrea luminii contribuie la crearea iluziei unui spațiu mai mare și mai luminos. Un alt avantaj al finisajelor lucioase este că sunt foarte ușor de curățat.

Culoarea gri este văzută ca cel mai popular și versatil neutru, care se potrivește minunat cu alte nuanțe neutre cum ar fi crem sau bej. Contrastul puternic creat de fronturile negre adaugă o notă de rafinament, devenind un punct focal al încăperii. Această combinație modernă de culori face ca unitatea de perete să se integreze armonios cu celelalte elemente decorative alese.

Materialul utilizat este MDF-ul vopsit lucios. Utilajele și tehnologia pe care le avem ne permit să realizăm diferite unghiuri și raze de curbare pe care nu le poate face oricine, fiind doar câteva firme în țară care pot face asta, iar acest lucru ne permite să ducem personalizarea mobilierului la un nivel superior.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.

Bucătărie MDF vopsit și blat granit în Onești
Laurențiu Grădinaru
iunie 23, 2021
Laurențiu Grădinaru
iunie 23, 2021