Apartament luxos în Onești

Dormitorul A

A fost ales un pat tapițat, care este mai practic și oferă un confort de neegalat.

Tăblia din catifea, accesorizată cu cristale este o piesă de mobilier care poate schimba radical atmosfera unei camere și o poate face mai stilată, mai confortabilă și mai elegantă. Aceasta cuprinde cele două noptiere pentru un aspect compact, oferind un spațiu excelent de depozitare al lucrurilor de care este nevoie în zona patului.

Integrarea acestei măsuțe de machiaj în dormitor îl face să arate mai atrăgător și mai luxos. Aceasta conține și o oglindă cu lumini fiind ideală pentru rutinele de îngrijire și pentru realizarea makeup-ului! Oferă soluția perfectă pentru păstrarea produselor de machiaj, a accesoriilor și a bijuteriilor, fiind tot timpul organizate și la îndemână.

Dulapul alături de comoda TV oferă suficient spațiu de depozitare al hainelor și accesoriilor păstrate în dormitor.

Dormitorul B

Măsuța de machiaj oferă soluția ideală pentru a menține bijuteriile, accesoriile și produsele de machiaj mereu la îndemână și organizate.

A fost ales un pat cu tăblia tapițată, datorită confortului oferit și a marilor avantaje practice și estetice, devenind o tendință din ce în ce mai frecventă în toate grupele de vârstă.

Au fost integrate și două noptiere, care ajută la menținerea camerei ordonate și organizate, oferind un spațiu generos pentru a păstra lucrurile de care este nevoie seara, pe timpul nopții sau dimineața.

Combinația de sertare cu uși a comodei pentru televizor și a dulapului optimizează la maxim spațiul de depozitare pentru lucrurile care sunt păstrate în dormitor.

Dormitorul C

Patul tapițat aduce confort și rafinament dormitorului, definind eleganța modernă. Tăblia înaltă, ornată cu cristale contribuie la crearea unui aspect sofisticat, adăugând o notă clasică încăperii.

Noptierele oferă o soluție perfectă pentru depozitarea lucrurilor necesare lângă pat, având un design unic care intensifică senzația de glamour.

Amplasarea oglinzii are scopul de a aduce mai multă lumină în cameră oferind în același timp o senzație de spațiu mai mare, adâncime vizuală și claritate, lucru care este foarte benefic indiferent de dimensiunea unei încăperi.

Materialele utilizate pentru realizarea acestui mobilier sunt MDF-ul vopsit mat, patinat și frezat pentru părțile vizibile, iar carcasele sunt din pal.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Laurențiu Grădinaru.

Sediu companie în Buhuși
Laurențiu Grădinaru
iunie 13, 2022
Laurențiu Grădinaru
iunie 13, 2022
Bucatarie din MDF frezat alb în Onești
Laurențiu Grădinaru
iulie 30, 2021
Laurențiu Grădinaru
iulie 30, 2021