Casă în Brașov

Bucătăria

Finisajul clasic este întotdeauna elegant și atemporal. Fronturile cu frezaje clasice, mânerele antichizate și cornișa, creează o atmosferă plină de viață și primitoare, care aduc mult farmec bucătărie.

Elegantă, cu linii clasice și câteva atingeri rustice, această bucătărie este foarte bine compartimentată, asigurând o funcționalitate maximă a spațiului disponibil. Este așezată în forma literei L, iar acest design corespunde conceptului „triunghi de lucru” al planificării bucătăriei, care permite accesul facil între locurile cheie, precum chiuveta, cuptorul și frigiderul.

De la pregătirea meselor până la depozitare, insula este o soluție bună pentru a extinde zona de lucru. Atât stilul cât și funcționalitatea, fac ca insulele de bucătărie să completeze estetica spațiului de gătit. Această insulă este prevăzută și cu un loc pentru a lua masa și este optimizată pentru scaune de bar, astfel încât să se poată mânca confortabil acolo.

Unul dintre cele mai fermecătoare aspecte ale alegerii unui mobilier clasic pentru bucătărie ar putea fi includerea unor electrocasnice cu un design clasic, pentru a accentua aspectul final al încăperii.

Baia

Această comodă este formată dintr-o combinație de sertare și uși. Seratrele sunt potrivite pentru obiecte mai mici, precum accesorii și produse de îngrijire, menținându-le organizate și la îndemână, iar depozitarea articolelor mai mari se poate face în cele două spații cu ușă. Forma acestuia se adaptează perfect spațiului disponibil, maximizând potențialul de depozitare și favorizând accesul în baie datorită colțurilor sale teșite.

Blatul din MDF vopsit oferă și el un spațiu generos pentru așezarea obiectelor de igienă și îngrijire personală.

A fost aleasă culoarea albă, care este foarte populară atunci când vine vorba de mobila din baie. Albul este curat și strălucitor de la sine, ceea ce va face camera să se arate impecabil și ajută la mărirea vizuală a băii.

Materialul utilizat pentru această comodă este MDF-ul vopsit lucios, care este rezistent la aburi și umezeală.

Frumos, durabil și practic, sunt doar câteva caracteristici pe care o comodă pentru baie trebuie să le îndeplinească.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Laurențiu Grădinaru.

Casă modernă în Popeni
Laurențiu Grădinaru
august 1, 2023
Laurențiu Grădinaru
august 1, 2023
Casă spațioasă în Onești
Laurențiu Grădinaru
iunie 16, 2021
Laurențiu Grădinaru
iunie 16, 2021