Casă amenajată în stil clasic în Onești

Bucătăria

Pentru a reprezenta cât mai bine stilul clasic, atemporal și versatil, am ales să realizăm fronturile corpurilor din MDF vopsit și frezat și să completăm mobilierul cu o cornișă decorativă.

MDF-ul l-am vopsit într-o nuanță de gri cu un ton subtil albastru, nuanță elegantă și versatilă, ideală pentru spațiile care transmit siguranță și confort.

Am profitat de suprafața generoasă și am amplasat mobilierul în forma literei L pentru a spori capacitatea de depozitare. De asemenea, zonele principale de interes sunt bine separate dar, în același timp, la câțiva pași una față de cealaltă.

Am optat pentru o combinație între dulapuri cu și fără polițe, sertare și coș Jolly pentru a oferi infinite posibilități de organizare a obiectelor.

Living-ul

Beneficiarii sunt adepții stilului de amenajare clasic, dorindu-și ca întreaga lor locuință să spună aceeași poveste plină de rafinament. Pornind de la această idee, corpurile de mobilier în stil tradițional au fost o alegere evidentă.

Comoda cu ușă din sticlă, cu spațiu bogat pentru depozitare, este dotată cu polițe elegante din sticlă în jumătatea vizibilă, iar în cea de a doua jumătate cu un dulap de bar, un sertar și un dulap cu uși, astfel oferind multiple posibilități de organizare a obiectelor personale.

Dormitorul

Dressingul cu 6 uși oferă soluții de depozitare multiple, fiind înalt până în tavan pentru a oferi maximul de spațiu disponibil. Interiorul este dotat cu bare pentru umerașe pentru obiectele vestimentare lungi, polițe pentru cele care se pot împături și sertare pentru lenjeria intimă.

Fronturile sunt realizate din MDF vopsit și frezat, iar corpul este completat în partea superioară de o cornișă cu rol decorativ, element specific stilului adoptat.

Protagonistul unui dormitor este, bineînțeles, patul, motiv pentru care am ales unul tapițat cu stofă, crem cu o tăblie ușor arcuită, înaltă și impunătoare. Patul este prevăzut cu 4 sertare, perfecte pentru depozitarea lenjeriei.

Simetria în dormitor poate fi atinsă cu un minim de efort, prin poziționarea a două noptiere în lateralele patului. Atât acestea, cât și comoda din fața patului sunt confecționate din lemn masiv, material specific stilului de amenajare clasic.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Laurențiu Grădinaru.

Bucătărie din MDF vopsit în Onești
Laurențiu Grădinaru
iunie 17, 2020
Laurențiu Grădinaru
iunie 17, 2020
Bucătărie albă din MDF lucios în Onești
Laurențiu Grădinaru
august 15, 2023
Laurențiu Grădinaru
august 15, 2023