Casă amenajată în stil clasic în Onești

Spații amenajate

Pentru a reprezenta cât mai bine stilul clasic, atemporal și versatil, am ales să realizăm fronturile corpurilor din MDF vopsit și frezat și să completăm mobilierul cu o cornișă decorativă.

MDF-ul l-am vopsit într-o nuanță de gri cu un ton subtil albastru, nuanță elegantă și versatilă, ideală pentru spațiile care transmit siguranță și confort.

Am profitat de suprafața generoasă și am amplasat mobilierul în forma literei L pentru a spori capacitatea de depozitare. De asemenea, zonele principale de interes sunt bine separate dar, în același timp, la câțiva pași una față de cealaltă.

Am optat pentru o combinație între dulapuri cu și fără polițe, sertare și coș Jolly pentru a oferi infinite posibilități de organizare a obiectelor.

Pentru a reprezenta cât mai bine stilul clasic am ales să realizăm fronturile corpurilor din MDF vopsit și frezat și să completăm mobilierul cu o cornișă decorativă.

MDF-ul l-am vopsit într-o nuanță de gri cu un ton subtil albastru, nuanță elegantă și versatilă, ideală pentru spațiile care transmit siguranță și confort.

Am profitat de suprafața generoasă de care dispune încăperea și am amplasat mobilierul în forma literei L, oferind astfel multiple soluții de depozitare pentru organizarea eficientă a tuturor ustensilelor. Am optat pentru o combinație între dulapuri cu și fără polițe, sertare și coș Jolly, pentru a propune infinite posibilități de organizare a obiectelor. Din același motiv am proiectat corpuri suspendate înalte, ce ajung până la tavan.

Dressingul cu 6 uși oferă soluții de depozitare multiple, fiind înalt până în tavan pentru a oferi maximul de spațiu disponibil. Interiorul este dotat cu bare pentru umerașe pentru obiectele vestimentare lungi, polițe pentru cele care se pot împături și sertare pentru lenjeria intimă.

Fronturile sunt realizate din MDF vopsit și frezat, iar corpul este completat în partea superioară de o cornișă cu rol decorativ, element specific stilului adoptat.

Protagonistul unui dormitor este, bineînțeles, patul, motiv pentru care am ales unul tapițat cu stofă, crem cu o tăblie ușor arcuită, înaltă și impunătoare. Patul este prevăzut cu 4 sertare, perfecte pentru depozitarea lenjeriei.

Simetria în dormitor poate fi atinsă cu un minim de efort, prin poziționarea a două noptiere în lateralele patului. Atât acestea, cât și comoda din fața patului sunt confecționate din lemn masiv, material specific stilului de amenajare clasic.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Laurențiu Grădinaru.

Apartament modern în Moinești
Laurențiu Grădinaru
martie 29, 2021
Laurențiu Grădinaru
martie 29, 2021
Casă cu accente turcoaz în Onești
Laurențiu Grădinaru
februarie 8, 2021
Laurențiu Grădinaru
februarie 8, 2021