Living în stil clasic în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-living-in-stil-clasic-in-onesti-28

Livingul este, de departe, încăperea care stabilește starea de spirit a întregii locuințe, motiv pentru care trebuie să reflecte întocmai gusturile și personalitatea proprietarilor.

Pe lângă acest aspect, este spațiul în care membri familiei se întâlnesc pentru a petrece timp împreună, fie prin a împărtăși povești, a viziona filme sau a-și testa creativitatea prin diverse jocuri împreună cu copiii.

Beneficiarii sunt adepții stilului de amenajare clasic, dorindu-și ca întreaga lor locuință să spună aceeași poveste plină de rafinament. Pornind de la această idee, corpurile de mobilier în stil tradițional au fost o alegere evidentă. Acestea sunt realizate din PAL melaminat într-un decor de lemn autentic, având o culoare aproape uniformă, cu un contrast foarte subtil, specific lemnului natural și suprafețe cu aspect perlat, unduite sesizabil de fibre. Elemente simple, decorate cu cadre patinate, înfrumusețează fiecare piesă de mobilier.

În livingul modern fiecare element trebuie să fie funcțional, de la corpurile de mobilier până la obiectele decorative. Îți recomandăm să acorzi deosebită atenție soluțiilor de depozitare pentru a evita aglomerarea vizuală a încăperii și a păstra un aspect curat.

Comoda cu ușă din sticlă, cu spațiu bogat pentru depozitare, este dotată cu polițe elegante din sticlă în

jumătatea vizibilă, iar în cea de a doua jumătate cu un dulap de bar, un sertar și un dulap cu uși, astfel oferind multiple posibilități de organizare a obiectelor personale.

Comoda pentru televizor este formată din două sertare, deasupra cărora se află un spațiu de depozitare deschis, ideal pentru plasarea obiectelor decorative. La rândul său, raftul suspendat cu uși din sticlă este împărțit în 2 jumătăți și este perfect pentru păstrarea cărților și fotografiilor în condiții optime. Nu în ultimul rând, vitrina însuflețește camera prin eleganța sa deosebită, dată mai ales de rafturile din sticlă.

Ni s-a comunicat nevoia familiei de a lua masa împreună, într-un cadru intim și sofisticat, așa că am ales includerea unei mese de dining în living. Aceasta este realizată din MDF în culoarea stejarului, iar suportul este din oțel. Mai mult decât atât, masa este extensibilă, perfectă pentru a oferi ospitalitate musafirilor.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.

Dormitor clasic cu pat tapițat în Onești
Laurențiu Grădinaru
octombrie 25, 2021
Laurențiu Grădinaru
octombrie 25, 2021
Bucătărie clasică din MDF frezat în Onești
Laurențiu Grădinaru
octombrie 22, 2021
Laurențiu Grădinaru
octombrie 22, 2021