Casă modernă în Onești

Mutarea într-o casă nouă poate fi una dintre marile bucurii ale vieții mai ales atunci când este decorată exact așa cum ți-ai dorit. Design-ul modern și minimalist redă acestei locuințe o stare deplină de confort și eleganță.

Bucătăria

În această bucătărie s-a profitat în totalitate de spațiul disponibil, pentru a obține cea mai bună soluție de optimizare a locurilor de depozitare. Culoarea aleasă este una preferată de foarte multe persoane, deoarece mobila de bucătărie albă este atemporală, nefiind afectată de tendințele designului interior.

Accentele cu textură lemnoasă sunt integrate frecvent în desingul unei bucătării albe deoarece această combinație se adaptează cu ușurință la o varietate de stiluri. De asemnea, textura lemnoasă creeză o atmosferă caldă și primitoare.

Electrocasnicele alese sunt din gama premium Pyramis, ele fiind toate de culoare albă precum fronturile mobilierului, integrându-se perfect în decorul bucătăriei contribuind la crearea unui efect estetic maxim.

Materialul utilizat este MDF-ul acrilic alb lucios 6010 care conferă un grad de luciu foarte apropiat de 100% , cu efect de oglindă. Cantul este aplicat pe mașina automată de bordurat STREAM B cu laser, având ca avantaj principal rezistența mult mai mare și în egală măsură oferă un aspect de placă continuă, linia de lipire fiind invizibilă.

Living-ul

Un loc important din living, format din unitatea de perte, este cel care integrează atracția principală și anume zona de divertisment. Aceasta poate face din sufragerie un loc cu adevărat special. Este o piesă de mobilier modernă care îmbunătățește aspectul, aducând o notă de eleganță și farmec, combinându-se ideal cu decorul. Corpurile închise oferă posibilitatea depozitării diverselor lucruri, a cărților sau a diferitelor colecții , fiind indispensabile în orice locuință. De asemnea, este suficient spațiu și pentru obiectele decorative.

Combinația alb-negru va fi întotdeauna una de efect maxim! Contrastul lor face ca livingul să pară mai sofisticat și interesant. Această schemă de culori este uimitoare, deoarece pune în evidență decorul peretelui.

Materialele utilizate în realizarea acesui living sunt palul melaminat și MDF-ul acrilic ultra lucios. Pentru un aspect minimalist și modern, au fost utilizate sisteme de deschidere tip -on, fiind nevoie de o simplă apăsare pentru deschidere.

Dormitorul

Utilizarea culorilor neutre duce la obținerea unei încăperi elegante, atractive și calde. Mobila deschisă la culoare este o idee excelentă pentru dormitor, deoarece camera trebuie să fie luminoasă, călduroasă și relaxantă.

Una din cele mai importante decizii atunci când se planifică amenajarea dormitorului este alegerea patului. Atât pentru a îmbunătăți confortul, cât și pentru avantajele estetice, s-a optat pentru integrarea unui pat tapițat. Acesta este piesa centrală a dormitorului, care adaugă un aer sofisticat camerei. Tăblia este de asemenea tapițată, fiind foarte comodă și perfectă pentru momentele de privit la TV sau pentru citit.

Dulapul cu oglindă este o alegere foarte des întâlnită, iar motivul principal este acela că este o modalitate eficientă de a maximiza spațiul, formând iluzia unui dormitor mai mare. Pentru ca hainele să fie organizate și ușor accesibile, dulapul și comoda contribuie din plin la acest lucru, ele fiind foarte bine compartimentate, ținându-se cont de nevoile clientului.

Noptierele dispun de două sertare spațioase, iar cu designul lor elegant, ating echilibrul perfect între formă și funcționalitate. De asemenea, completează minunat schema de culori.

Dormitorul fetei

A fost gândită o estetică magică, de poveste, realizată cu ajutorul unei palete de culori simplă și aerisită, care cuprinde alb și roz. Fiind vorba de o fetiță, stilul este ușor jucăuș și creativ, dar în același timp mobila contribuie la amenajarea un spațiu flexibil, care să răspundă nevoilor în schimbare, de la copilărie până la adolescență.

Spațiul de depozitare pentru haine și jucării a fost un aspect foarte important și de aceea dulapul este foarte bine compartimentat, având 4 uși și 4 sertare. Patul dispune și el de două spații de depozitare foarte încăpătoare, ideale pentru lucrurile care nu sunt dorite să fie la vedere.

Butonii roz, în formă de floare, alături de corpul de iluminat și elementele decorative completează frumos ideea de basm, de refugiu, fiind locul pe care îl va iubi indiferent de vârstă.

Materialul ales pentru acest dormitor este palul, care este incredibil de versatil, fiind unul dintre cele mai utilizate, oferind soluții accesibile și avantaje față de alternativele disponibile. Am ales palul Egger pentru că este un material potrivit pentru mobilierul din camera copiilor, deoarece nu conține clorură sau formaldehidă. Toate acestea la un loc creează un dormitor potrivit pentru orice vârstă, elegant, lucrat cu foarte multă atenție la detalii.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Laurențiu Grădinaru.

Casă luxoasă în Onești
Laurențiu Grădinaru
aprilie 3, 2022
Laurențiu Grădinaru
aprilie 3, 2022
Apartament modern în Moinești
Laurențiu Grădinaru
martie 29, 2021
Laurențiu Grădinaru
martie 29, 2021