Living alb cu negru în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-living-alb-cu-negru-42

Când ne gândim la camera de zi, o vizualizăm ca fiind locul în care ne întâlnim cu familia sau prietenii după cină sau locul în care ne bucurăm de o sesiune de film de pe canapea. Este, prin urmare, un spațiu în care să ne simțim confortabil și relaxați.

Fiind unul dintre cele mai utilizate spații din casă, este foarte important ca decorul și mobilierul să reflecte personalitatea și modul de viață al celor care locuiesc în casă, dar cum să amenajezi un living care să reflecte toate acestea, astfel încât totul să pară armonios? Răspunsul este foarte simplu! Mobila la comandă! Este cea mai bună modalitate de a reda stilul care te reprezintă.

Un loc important din living, format din unitatea de perete, este cel care integrează atracția principală și anume zona de divertisment. Aceasta poate face din sufragerie un loc cu adevărat special. Este o piesă de mobilier modernă care îmbunătățește aspectul, aducând o notă de eleganță și farmec, combinându-se ideal cu decorul.

Corpurile închise oferă posibilitatea depozitării diverselor lucruri, a cărților sau a diferitelor colecții , fiind indispensabile în orice locuință. De asemnea, este suficient spațiu și pentru obiectele decorative.

Combinația alb-negru va fi întotdeauna una de efect maxim! Contrastul lor face ca livingul să pară mai sofisticat și interesant. Această schemă de culori este uimitoare, deoarece pune în evidență decorul peretelui.

Materialele utilizate în realizarea acesui living sunt palul melaminat și MDF-ul acrilic ultra lucios.

Pentru un aspect minimalist și modern, au fost utilizate sisteme de deschidere tip-on, fiind nevoie de o simplă apăsare pentru deschidere.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.

Bucătărie în nuanțe deschise în Onești
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 20, 2021
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 20, 2021
Dormitor cu pat tapițat
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 3, 2021
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 3, 2021