Dormitor cu accente roz în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-dormitor-cu-accente-roz-24

Dormitorul unui copil este domeniul lui de joacă, studiu, creare și relaxare. Este un spațiu de lucru, în care își petrece mult timp, așa că este foarte important ca aceste încăperi să solicite poate cea mai mare contribuție creativă atunci când vine vorba de amenajarea și alegerea mobilierului potrivit.

Copiii au viziuni foarte specifice legate de modul în care își doresc să-și decoreze dormitoarele, iar aceste idei sunt deseori inspirate din desene sau filme animate, povești și basme. De aceea, a fost gândită o estetică magică, de poveste, realizată cu ajutorul unei palete de culori simplă și aerisită, care cuprinde alb și roz.

Unele idei incredibile ale copiilor pot fi transformate în realitate prin găsirea unui echilibru între imaginația lor și punerea în practică de către adulți, cu ajutorul mobilei la comandă.

Fiind vorba de o fetiță, stilul este ușor jucăuș și creativ, dar în același timp mobila contribuie la amenajarea un spațiu flexibil, care să răspundă nevoilor în schimbare, de la copilărie până la adolescență.

Spațiul de depozitare pentru haine și jucării a fost un aspect foarte important și de aceea dulapul este foarte bine compartimentat, având 4 uși și 4 sertare. Patul dispune și el de două spații de depozitare foarte încăpătoare, ideale pentru lucrurile care nu sunt dorite să fie la vedere.

Butonii roz, în formă de floare, alături de corpul de iluminat și elementele decorative completează frumos ideea de basm, de refugiu, fiind locul pe care îl va iubi indiferent de vârstă.

Materialul ales pentru acest dormitor este palul, care este incredibil de versatil, fiind unul dintre cele mai utilizate, oferind soluții accesibile și avantaje față de alternativele disponibile. Am ales palul Egger pentru că este un material potrivit pentru mobilierul din camera copiilor, deoarece nu conține clorură sau formaldehidă.

Toate acestea la un loc creează un dormitor potrivit pentru orice vârstă, elegant, lucrat cu foarte multă atenție la detalii.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.

Bucătărie în nuanțe deschise în Onești
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 20, 2021
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 20, 2021
Dormitor cu pat tapițat
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 3, 2021
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 3, 2021