Dormitor cu aspect lemnos și nuanțe crem în București

chameleonfurniture.ro-portofoliu-dormitor-in-nuante-neutre-in-bucuresti-10

Dormitorul este văzut ca un sanctuar, locul în care evadăm de grijile cotidiene, locul în care găsim suficientă liniște pentru a ne bucura de un somn odihnitor.

Atunci când vine vorba despre decorarea unui dormitor mic, în primul rând, este important să se țină cont de faptul că funcționalitatea și confortul sunt foarte importante. Un dormitor la comandă poate aduce numeroase opțiuni pentru amenajare și poate crea oportunități de depozitare, care ar putea să susțină ideea că mai mare, nu este întotdeauna mai bun.

Patul este amplasat în dreptul peretelui principal și dispune de o somieră rabatabilă, care mărește locul de depozitare din cameră.

De-a lungul anilor, dormitorul a devenit mai mult de un simplu loc de dormit, a devenit o zonă de confort pentru mulți oameni. Prin urmare, alături de pat, să ai o noptieră multifuncțională, care să completeze designul este o necesitate.

Acestea dispun de un sertar, care oferă un mic spațiu suplimentar de depozitare, iar pe ele se pot amplasa diverse articole care ar putea fi utile în timpul nopții, cum ar fi o veioză, ceas cu alarmă, ochelari de vedere, articole de lectură, telefon mobil, o băutură sau medicamente. Cele două noptiere facilitează accesul pe ambele părți, fapt esențial pentru fluxul camerei.

Pentru a crea iluzia optică a spațiului continuu, ușile dulapului cu oglindă sunt alegerea potrivită. De asemenea, tot pentru optimizarea spațiului, metoda de deschidere a ușilor este cea culisantă. Culoarea deschisă a mobilei reușește să deschidă vizual spațiul mic, iar nuanțele de crem urilizate reușesc să formeze o senzație de relaxare și odihnă.

Chiar dacă televizorul este montat pe perete, consola TV este modalitatea optimă pentru a îmbogăți experiența de divertisment. În plus, aceasta oferă un loc de stocare amplu pentru elementele esențiale și completează armonios designul camerei.

Acest dormitor este realizat din pal melaminat și MDF acrilic crem lucios pentru fronturi.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Bucătărie cu accente turcoaz în București
Laurențiu Grădinaru
februarie 1, 2021
Laurențiu Grădinaru
februarie 1, 2021
Living în nuanțe de ciocolată în București
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 27, 2021
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 27, 2021