Living în nuanțe de ciocolată în București

chameleonfurniture.ro-portofoliu-living-in-nuante-de-ciocolata07

Locul în care ne adunăm cu toții, râdem și petrecem timp împreună este, fără îndoială, camera de zi. Deoarece este folosită în atât de multe moduri diferite, este important ca sufrageria să fie amenajată cu mobilierul potrivit spațiului și obiceiurilor familiei.

Televizorul a trecut printr-o revoluție uriașă în forma și dimensiunea sa, de la o cutie voluminoasă la o unitate subțire și elegantă. Împreună cu acesta, mobila din living a asistat și ea la o transformare, iar schimbarea este în bine! Atunci când televizorul este instalat în sufragerie, mobila aleasă trebuie să fie atât practică, cât să și îmbunătățească estetica spațiului.

Zona de divertisment, așa cum mai este ea numită, trebui să fie foarte bine optimizată, deoarece spațiul trebuie să adăpostească diferitele gadgeturi, cărți și accesorii. În unele locuințe, se utilizează și ca zonă de depozitare sau ca loc de expunere a pieselor de decor. Unitățile TV fixate pe perete și dulapurile plutitoare creează suficient spațiu în cameră.

Masa de cafea este extensibilă și este soluția perfectă atunci când nu se dispune de o zonă de dining.

Materialele utilizate pentru realizarea mobilei acestui living sunt palul melaminat și MDF-ul acrilic lucios.

Pentru a crea un mediu primitor și confortabil în camera de zi, fără a sacrifica eleganța modernă, nuanțele de ciocolată pot fi o alegere potrivită. Acestea reprezintă sănătatea, vindecarea, stabilitatea și onestitatea. Maro ciocolată este culoarea pământului și a lemnului și atunci când este utilizată cu nuanța de verde a colțarului, evocă creșterea și educarea. Combinațiile de culori maro, verde și crem se completează foarte bine, fiind în trend.

Pentru ca mobila din sufragerie să se potrivească stilului de viață, un living la comandă va reuși să completeze armonios și funcțional încăperea, iar proprietarul va fi cu adevărat mulțumit de noul spațiu de relaxare.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Bucătărie cu accente turcoaz în București
Laurențiu Grădinaru
februarie 1, 2021
Laurențiu Grădinaru
februarie 1, 2021
Dormitor cu aspect lemnos și nuanțe crem în București
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 25, 2021
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 25, 2021