Bucătărie albă în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-bucatarie-alba-in-onesti-28

Bucătăria este văzută ca inima casei și atunci când vine vorba de amenajarea acesteia, mobila la comandă poate îndeplini dorințele proprietarilor legate de crearea unui spațiu unic, optimizat nevoilor și dimensiunilor speicifice suprafeței.

Mobila de bucătărie albă este de departe cea mai populară alegere a clienților noștri. Mai mult decât atât, conform unui sondaj, 43% dintre proprietarii de locuințe intenționează sau au optat deja pentru mobilă de bucătărie albă, iar principalul motiv este acela că rezistă testului timpului.

Albul se potrivește cu orice backsplash, perete, podea sau stil decorativ. Acesta aduce multă lumină chiar și în cele mai întunecate spații și datorită fronturilor alese, oferă un aspect modern, simplist și elegant. Alegerea unităților albe oferă mai multă libertate de a experimenta cu restul bucătăriei, indiferent de alegeri, se vor potrivi întotdeauna!

Mobila albă de bucătărie este extrem de versatilă și plăcută ochiului, mai ales atunci când este însoțită de accente lemnoase. Armonia dintre alb și textura lemnoasă este incontestabilă. În timp ce fronturile albe aduc o atmosferă premium, curată și elegantă, blatul cu textura lemnoasă creează un aspect rafinat, confortabil și cald.

Această bucătărie este în foma literei „L”, fiind una dintre cele mai uzuale modalități de așezare a unităților. Datorită acestei forme triunghiulare, care se potrivește de minune circuitului productiv, acest tip de bucătărie este unul dintre cele mai ergonomice moduri de organizare.

Finisajul MDF-ului acrlic ultra mat ales, este de asemena unul favorizat, datorită texturii incredibil de netede și moi la atingere. Proprietățile suprafeței ultra-mate vor face ca orice spațiu să arate la fel de bine pe cât se simte.

Ca modalitate de deschidere a fost folosit profilul GOLA, aceasta reprezentând o soluție elegantă pentru mobila fără mânere, care poate fi utilizată pentru toate tipurile de fronturi.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Laurențiu Grădinaru.

Casă cu doua bucătării în Onești
Laurențiu Grădinaru
august 20, 2021
Laurențiu Grădinaru
august 20, 2021
Bucatarie din MDF frezat alb în Onești
Laurențiu Grădinaru
iulie 30, 2021
Laurențiu Grădinaru
iulie 30, 2021