Bucătărie cu accente turcoaz în București

chameleonfurniture.ro-portofoliu-bucatarie-cu-accente-turcoaz-in-bucuresti-34

Mobila de bucătărie la comandă reușește să ofere cea mai bună modalitate pentru ca designul și funcționalitatea să coexiste în armonie. Aceasta este o sursă bună de culoare și oferă, de asemenea, posibilitatea obținerii unui spațiu de depozitare foarte bine organizat și compartimentat, pentru alimente, veselă, vase pentru gătit și alte lucruri esențiale.

Turcoazul este o alegere bună, în trend, mai ales în cazul bucătăriei. Aduce un aer proaspăt, modern și creează multe opțiuni interesante de design.

În plus, se potrivește perfect cu o varietate de stiluri. Mobila de bucătărie turcoaz este primitoare și luminoasă, aducând o senzație tropicală, de vară, care poate binedispune în orice dimineață.

Pentru că spațiul din bucătărie nu permite amplasarea unei mese generoase, am optat pentru o masa suspendată, cu design modern, care dispune și de un mic loc de depozitare. Sistemele de deschidere de la corpurile suspendate și glisierele sertarelor sunt de foarte bună calitate, ele fiind de la Blum, oferind un confort ridicat la deschiderea şi închiderea dulapurilor.

Materialele utilizate sunt MDF vopsit lucios pentru fronturi, pal pentru carcase și blat din HPL. Pentru un aspect simplu și modern, au fost alese mânere frezate în material, oferind avantajul unei manipulări practice. Fronturile sunt foarte ușor de întreținut, pot fi șterese rapid și se evită depunerea murdăriei pe mânere.

Lumina ambientală este un supliment extrem de util și benefic pentru orice bucătărie, îmbunătățește aspectul, adăugând stil și eleganță. Maximizează lumina oferită de corpurile de iluminat și sporește starea de spirit și ambianța locului.

În plus, luminile decorative sunt o modalitate excelentă de a avea o vizibilitate mai bună, acestea ajutând la îndeplinirea sarcinilor precum tăierea fructelor și a legumelor, pregătirea alimentelor. Aceasta elimină umbrele formate de unitățile suspendate pe perete sau de alte articole care pot împiedica răspândirea fasciculelor de lumină în colțurile necesare.

Banda led de sub unitățile suspendate rezolvă această problemă, iluminând tot blatul și oferind locului un aspect luminos și un finisaj mai strălucitor sticlei aplicate între corpurile suspendate și blat, sticla fiind printată și securizată, cu aspect de beton industrial.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Living în nuanțe de ciocolată în București
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 27, 2021
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 27, 2021
Dormitor cu aspect lemnos și nuanțe crem în București
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 25, 2021
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 25, 2021