Casă în Onești

Această locuință reflectă în totalitate preferințele clientului care a optat pentru un design modern, open space, pentru a favoriza comunicarea și petrecerea timpului împreună.

Bucătărie

Albul este o opțiune bună și pentru bucătăriile care dispun de un spațiu mai generos, deorece contribuie la obținerea unui finisaj contemporan și luminos. De asemenea, permit integrarea și combinarea unor culori mai îndrăznețe, care să creeze o atmosferă veselă și plăcută.

Blatul negru termorezistet evidențiază spațiul de lucru din bucătărie, înfrumusețând mobila chiar mai mult, în această combinație cu albul de la fronturi, fiind două tonuri neutre simple și de bază, care transformă bucătăria într-un loc spectaculos. Combinația alb-negru este deja un clasic pentru cei care caută spații elegante și sofisticate.

Scopul inițial al unui backsplash a fost să protejeze pereții din bucătărie împotriva stropilor care apar în timpul gătitului, dar a devenit mult mai mult decât un mecanism de protecție. Astăzi, backsplash-ul a ajuns să servească drept declarație de stil.  În funcție de preferințele clientului, acesta poate fi simplu și nedefinit sau poate fi punctul principal al întregului design al bucătăriei.

Pentru acest mobilier de bucătărie, obiectivul este acesta din urmă, dorindu-se o pată de culoarea îndrăzneață și distinctă, pentru care a fost ales un design unic și creativ, în care lalelele personalizează bucătăria.

Astăzi, unitățile de divertisment sunt un must-have pentru orice living! Acestea oferă mai mult decât un simplu loc pentru amplasarea televizorului și au devenit o parte reprezentativă a camerei de zi, atât în ceea ce privește stilul, cât și ergonomia. O unitate de perete cu spații de expunere și dulapuri personalizate poate deveni instantaneu atracția principală a camerei.

Peretele pe care este poziționat mobilierul are două scopuri: primul este cel al unui loc de divertisment, iar al doilea este ca element de delimitare a două zone și anume livingul și bucătăria.

Materialul folosit pentru această mobilă de living este MDF-ul acrilic lucios, în două nuanțe: alb și mov.

Integrarea unei comode în holul de la intrare poate face o mare diferență în canalizarea stilului de decor ales, oferind în același timp o suprafață funcțională pentru a pune chei sau ochelari de soare, precum și obiecte de decor, cum ar fi o plantă sau o ramă. Cu un finisaj simplu, aerisit și linii curate, această comodă este excelentă pentru a menține lururile organizate și departe de vedere, oferind o soluție elegantă de depozitare. Comoda este compusă din 3 sertare și 2 uși care sunt utilizate pentru păstrarea încălțămintei și a diverselor obiecte care sunt folositoare și necesare în hol.

Aspectul este finalizat cu o oglindă mare, amplasată deasupra comodei, fiind perfectă pentru reflectarea spațiului, amplificarea luminii și verificarea detaliilor ținutei la ieșirea din casă. Oglinda este accesoriul perfect pentru acest spațiu. În primul rând, este complet funcțională și poate face minuni în ceea ce privește deschiderea unui hol și adăugarea unei note personale, toate acestea fără a ocupa un centimetru de spațiu.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Laurențiu Grădinaru.

Apartament modern în București
Laurențiu Grădinaru
martie 31, 2021
Laurențiu Grădinaru
martie 31, 2021
Apartament în Târgu Ocna
Laurențiu Grădinaru
iulie 26, 2021
Laurențiu Grădinaru
iulie 26, 2021