Cafenea în cadrul aeroportului Bacău

chameleonfurniture.ro-designer-laurentiu-gradinaru-aeroport-bacau-cafenea-06

Aeroportul este, dincolo de funcția lui, un loc în care se adună mii de oameni, indiferent de cultură, religie, vârstă sau alte caracteristici de acest fel. E locul în care emoțiile și sentimentele sunt dintre cele mai variate. Iar când amenajezi o cafenea într-un astfel de loc, trebuie să ai în vedere toate cele menționate.

Pentru cafeneaua din incinta aeroportului internațional „George Enescu” din Bacău, boabele de cafea au fost cele care ne-au inspirat.

Ne-am dorit o locație în care mirosul diferitelor tipuri de cafea să se omogenizeze cu aspectul unitar al corpurilor de mobilier. Cafeneaua se încadrează, pe alocuri, în stilul industrial, întrucât întregul mobilier este la vedere. Decorul este unul creativ și modern, fiind alcătuit în mare parte din elemente din lemn sau sticlă.

Întregul proiect este definit de calitate și rezistență, iar pentru asta am apelat la feroneria de la marca Blum, o companie renumită în acest domeniu. Un astfel de loc poate fi considerat o oază de liniște în forfota specifică aeroportului. Aici te poți pregăti pentru marile întâlniri sau pentru noile aventuri ce te așteptă.

ACCESORII UTILIZATE PENTRU ACEASTĂ MOBILĂ

PROCESE DE LUCRU CE AU FOST EXECUTATE PENTRU ACEST PROIECT

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Laurențiu Grădinaru.

Centru oftalmologic în Onești
Laurențiu Grădinaru
iunie 25, 2021
Laurențiu Grădinaru
iunie 25, 2021
Apartament modern în București
Laurențiu Grădinaru
martie 31, 2021
Laurențiu Grădinaru
martie 31, 2021