Apartament cu accente roșii în Onești

Bucătăria

Dacă îți place nuanța stejarului, dar ți-ar plăcea să adaugi și o notă de entuziasm poți adăuga caracter și căldură bucătăriei cu accente îndrăznețe de roșu.

Contrastul funcționează în ambele sensuri, nuanța de stejar va ajuta la estomaparea culorii roșii într-o paletă confortabilă și viabilă. Combinația de roșu, folosită la fronturile superioare cu nuanțele de gri de la fronturile unităților inferioare, poate fi excelentă pentru a crea o atmosferă modernă, deoarece acest set de culori este o alegere potrivită pentru bucătărie.

Deoarece spațiul din bucătărie este unul micuț, am configurat mobilierul pe un singur perete. Acest aspect simplu este eficient din punct de vedere spațial, fără a renunța la funcționalitate, creând o estetică curată. Corpurile dispun de o compartimentare optimă pentru nevoile clientului.

Sertarul de sub plită este utilizat pentru organizarea tacâmurilor, iar pentru a avea la îndemână ingredientele cele mai utilizate la gătit, a fost integrat un coș Jolly lângă plită.

Baia

Setul de mobilier pentru această baie este format din masca de chiuvetă roșie și o oglindă modernă cu accente roșii.

Oglinda este fără îndoială mai mult decât un simplu accesoriu pentru baie. Deși este, mai presus de toate, un obiect funcțional și practic care ne ajută în viața noastră de zi cu zi, adaugă, de asemenea, stil camerei, oferă un mic loc de depozitat și lumină.

Roșul este o culoare plină de energie și provocare pentru o viață activă, care are un impact vizual deosebit, iar atunci când este utilizat cu nuanțe deschise rezultatul va fi unul perfect.

Fronturile lucioase sunt potrivite pentru băile contemporane, deorece acestea reflectă lumina și sunt ușor de întreținut.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Laurențiu Grădinaru.

Apartament în nuanțe fibroase în București
Laurențiu Grădinaru
iulie 14, 2023
Laurențiu Grădinaru
iulie 14, 2023
Cafenea în stil industrial cu accente mov în Onești
Laurențiu Grădinaru
iulie 19, 2023
Laurențiu Grădinaru
iulie 19, 2023