Dormitor modern cu tente neutre în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-dormitor-modern-cu-tente-neutre-in-onesti-07

O modalitate simplă prin care te poți asigura că designul dormitorului tău emană o dispoziție pozitivă și va fi un loc în care îți vei putea încărca bateriile după o zi plină este să te asiguri că acesta reflectă nevoile tale. Încorporează stilul, materialele, culorile preferate cu ajutorul mobilei la comandă care va reda cu succes ceea ce îți dorești.

Un dormitor modern reușește întotdeauna să uimească și să fie alegerea potivită pentru multe persoane. Simplitatea sa creează un mediu prietenos cu somnul, făcând spațiul de odihnă să se simtă calm, funcțional și sofisticat.

Măsuța de machiaj oferă soluția ideală pentru a menține bijuteriile, accesoriile și produsele de machiaj mereu la îndemână și organizate. Asociată cu nobilimea trecută și vedetele de epocă de la Hollywood, această piesă elegantă de mobilier va adăuga un aspect sofisticat dormitorului, iar luminile conferă camerei o senzație de lux. În plus, aceasta poate fi oricând transformată în birou, pentru a scrie, a lucra pe laptop sau pentru orice activitate pentru care ai nevoie de o suprafață de lucru.

A fost ales un pat cu tăblia tapițată, datorită confortului oferit și a marilor avantaje practice și estetice, devenind o tendință din ce în ce mai frecventă în toate grupele de vârstă.

Au fost integrate și două noptiere, care ajută la menținerea camerei ordonate și organizate, oferind un spațiu generos pentru a păstra lucrurile de care este

nevoie seara, pe timpul nopții sau dimineața. Pentru obiectele decorative, a fost amplasat un raft de colț care contribuie la aspectul modern al camerei fiind în același timp și util.

Combinația de sertare cu uși a comodei pentru televizor și a dulapului optimizează la maxim spațiul de depozitare pentru lucrurile care sunt păstrate în dormitor.

Un mobilier în nuanțe neutre este alegerea potrivită dacă îți dorești un loc care să favorizeze odihna și relaxarea. Culorile neutre fine, așternuturile luxoase și o combinația interesantă a obiectelor decorative, ajută la obținerea unui dormitor perfect.

Materialele utilizate în realizarea acestei mobilei sunt palul wenge și palul crem nisip.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Dormitor alb clasic cu masă de machiaj în Onești
Laurențiu Grădinaru
aprilie 19, 2021
Laurențiu Grădinaru
aprilie 19, 2021
Dormitor cu frezaje clasice și pat tapițat în Onești
Laurențiu Grădinaru
aprilie 14, 2021
Laurențiu Grădinaru
aprilie 14, 2021