Dormitor din pal în culoarea nisipului în Brașov

chameleonfurniture.ro-portofoliu-dormitor-din-pal-in-culoarea nisipului-in-brasov-31

Proiectarea și amenajarea unui dormitor mic poate fi deosebit de dificilă, mai ales atunci când este vorba de depozitare. De aceea, alegerea unui mobilier la comandă poate fi soluția ideală pentru a utiliza fiecare centimetru disponibil, ceea ce înseamnă că nu vei avea doar mai mult spațiu de depozitare, ci vei avea un spațiu mai adaptat nevoilor tale.

Una dintre cele mai mari provocări într-un dormitor mic este să găsești locuri unde să îți pui toate lucrurile, deoarece patul ocupă cea mai mare parte a camerei, iar acest pat oferă un spațiu generos de depozitare, fiind prevăzut cu somieră rabatabilă, care permite maximizarea întregului spațiu pentru păstrarea lucrurilor. Deși are somieră, este proiectat cu picioare care permite circulația căldurii din pardoseală.

Noptierele sunt compuse din două serate, fiind perfecte pentru a amplasa o lampă și pentru a păstra la îndemână lucrurile necesare înainte de somn sau dimineața.

Dulapul este o piesă de mobilier esențială pentru orice dormitor, astfel încât este foarte important ca acesta să corespundă nevoilor tale. Dulapurile personalizate sunt cel mai eficient mod de adaptare a mobilierului la dimensiunile specifice. În cazul de față am ținut cont de nișele existente și am proiectat mobilierul în interiorul și exteriorul acestora. Comoda din fața patului oferă și ea un mic spațiu de depozitare cât și o zonă de lucru.

În realizarea acestui mobilier de dormitor am utilizat palul melaminat în culoarea nisipului și de aceea nuanța care predomină în acest dormitor este bejul, aceasta fiind o culoare naturală și relaxantă, de care nu te vei plictisi niciodată și pe care o poți combina cu toate nuanțele și tonurile. Utilizarea bejului este cel mai sigur mod de a crea o ambianță caldă și primitoare. Acesta este cunoscut pentru efectul său calmant asupra minții și de aceea e motivul pentru care este o culoare atât de populară pentru dormitor.

MATERIALE FOLOSITE PENTRU ACEST PROIECT

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Laurențiu Grădinaru
mai 3, 2021
Bucătărie cu tente nisipii în Brașov
Laurențiu Grădinaru
aprilie 12, 2021
Laurențiu Grădinaru
aprilie 12, 2021