Bucatărie MDF frezat alb cu negru în Târgu Ocna

chameleonfurniture.ro-portofoliu-bucatarie-mdf-frezat-alb-cu-negru-in-onesti-19

Bucătăria este cu adevărat inima casei, este locul în care ne începem ziua cu micul dejun și o încheiem cu o cină relaxantă.

Dacă ești în căutarea mobilierului perfect pentru bucătăria ta, îți oferim câteva motive întemeiate să alegi mobila la comandă: bucătăria ta va fi unică, va avea dimensiuni personalizate spațiului, vei putea să alegi până la ultimul detaliu și va fi exact așa cum îți imaginezi.

Dacă există un stil care poate să ofere bucătăriei o atmosferă confortabilă și plină de viață, acesta este clasicul. Stilată, practică, cu opțiuni nelimitate când vine vorba de materiale, este alegerea potrivită pentru cei care își doresc un design atemporal pentru bucătărie, care să creeze o impresie de ansamblu bazată pe simplitate si distincție.

Atât unitățile de bază, cât și cele suspendate sunt foarte bine compartimentate, oferind un spațiu optimizat pentru nevoile clientului.

Motivul pentru care bucătăriile albe sunt în topul preferințelor clienților noștri este foarte simplu: au un aspect clasic, versatil, care rezistă testului timpului. De asemenea, funcționează bine cu orice stil de amenajare și cu orice culoare, chiar și cu alte nuanțe neutre cum ar fi negrul.

Transmite o senzație emoțională pozitivă, arată curat, proaspăt și reprezintă puritate. În general, este considerată o culoare fericită.

Este uimitor cum utilizarea celor două nuanțe simple și de bază poate crea instantaneu interioare atât vibrante, dar și rafinate. Albul și negrul sunt două astfel de culori care fac o declarație vizuală îndrăzneață și o fac în orice stil de design. Blatul si backsplashul negru sunt din granit, fiind o alegere surprinzător de viabilă, aducând o notă de rafinament într-un spațiu luminos.

La această bucătărie am utilizat MDF vopsit mat frezat pentru fronturi și părțile vizibile, iar pentru carcase am folosit palul melaminat. Accesoriile utilizate sunt de la BLUM, fiind unul din brand-urile de top pentru sistemele utilizate la mobilierul la comandă.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Gabriel Năfureanu
octombrie 1, 2023
Bucătărie open-space din MDF înfoliat în București
Mirela Năfureanu
septembrie 28, 2023
Mirela Năfureanu
septembrie 28, 2023