Centru oftalmologic în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-centru-oftalmologic-in-onesti-27

Designul, alături de mobilierul care îl transpune în realitate, contribuie la crearea unei experiențe care permite conectarea brandului cu publicul vizat. Acestea oferă o mare oportunitate de a decide cum va fi poziționată afacerea ta față de clienți și față de concurență.

Centrele oftalmologice își orientează decorul către o amenajare modernă, care să atragă atenția persoanelor care le pășesc pragul. Modalitatea în care produsele sunt afișate și prezentate adaugă o valoare inerentă, care poate influența decizia de cumpărare.

Layout-ul acestui centru oftalmologic este unul dreptunghiular. Peretele care reprezintă fața centrului este complet din sticlă, furând privirea trecătorilor și invitându-i să descopere serviciile și produsele. În dreptul acestui perete sunt așezate două vitrine de prezentare, care au în partea inferioară cinci sertare pentru depozitarea produselor, iar partea superioară este complet din sticlă, conținând patru zone de display. Între aceste două corpuri se află o altă vitrină de prezentare complet din sticlă, cu două uși și patru zone de display.

Recepția este amplasată lângă intrare și are un design modern, fiind din compozit, ale cărui proprietăți permit realizarea formelor curbate cu un aspect unic.

Peretele din spatele recepției conține două zone de display, una dedicată ochelarilor de vedere și cealaltă

dedicată ochelarilor de soare.

Peretele lateral din dreapta este complet amenajat pentru prezentare, având în partea inferioară o vitrină modulară cu doisprezece sertare și trei uși. Zonele cu sertare sunt prevăzute cu sticlă deasupra, pentru a permite vizualizarea ochelarilor expuși acolo. În partea superioară sunt trei zone suspendate dedicate pentru dispaly.

Pentru unitățile de prezentare suspendate au fost ales culori vii, pentru a contrasta, a crea ritm și a însufleți spațiul. Acestea ies în evidență prin adăugarea de caracter și personalitate, în timp ce completează decorul general.

Materialele utilizate pentru realizarea acestui proiect sunt palul melaminat, sticla și compozitul.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Laurențiu Grădinaru.

Casă în Târgu Ocna
Laurențiu Grădinaru
martie 26, 2021
Laurențiu Grădinaru
martie 26, 2021
Casă spațioasă în Onești
Laurențiu Grădinaru
iunie 16, 2021
Laurențiu Grădinaru
iunie 16, 2021