Casă cu accente turcoaz în Onești

Pentru acest proiect am plecat de la dorința ca fiecare cameră să iasă în evidență. Ne-am scos din cufăr imaginația, am folosit culori atractive iar rezultatul a fost unul cu adevărat satisfăcător!

Hol

Pentru că holul este adesea un intermediar între realitatea exterioară și cea interioară, fiecare element contribuie la crearea intimității. Pentru mobilier, secretul stă în micile detalii ce îl compun: mânerele delicate sunt încadrate în modele circulare, grațioase.

Canapeaua îmbrăcată în catifea turcoaz îți oferă posibilitatea de a-ți trage sufletul odată ajuns acasă. Oglinda mare, cu ramă albă, va fi foarte îndrăgită în momentele în care o vei folosi pentru o ultimă verificare a vestimentației înainte de a pleca.

Baie matrimonială

Cele două chiuvete, precum și spațiul mare destinat acestora oferă confortul necesar, iar corpurile suspendate cuprind dulapuri și sertare care permit depozitarea obiectelor de îngrijire personală.

Banda LED luminează oglinda și întreg peretele pe care aceasta se află, precum și spațiul dintre cele două ansambluri de corpuri. Cele 5 aplice tip lumânare încadrează și ele oglinda și spațiul ce o înconjoară.

Spațiul a permis amplasarea atât a unui duș, cât și a căzii, pentru ca proprietarii să se bucure de confort și posibilitatea de a alege.

Am folosit materiale de înaltă calitate, printre care se numără PAL, MDF, blaturi și canturi. Simplă, modernă, practică, spațioasă și de bun gust – așa s-ar putea descrie această baie matrimonială în care relaxarea este la ea acasă.

Baie cu tematică marină pentru copii

Parchetul cu aspect de lemn cu care este pavată „puntea” și faianța în nuanțe „învolburate” sunt detalii ce întregesc aspectul final al încăperii.

În plus, detaliile de efect – năvodul prins în cui, balena din adâncuri și scoicile – au stârnit bucurie pentru micii proprietari. De asemenea, cele două oglinzi circulare, prevăzute cu rama maro, dau senzația unor geamuri de corabie.

Blatul ce încadrează chiuvetele are un model deosebit, de culoarea nisipului privit prin apă.

Mobilierul a fost realizat din materiale atent selectate, cum ar fi PAL și MDF, finisate prin intermediul canturilor. Lipsa mânerelor accentuează simplitatea mobilierului și dă voie ca accentul să cadă pe detaliile prezente în această baie cu tematică marină.

Baie de serviciu

Pentru această baie de serviciu, accentul a căzut pe utilitate și funcționalitate. Avem dușul, toaleta și chiuveta, împreună cu o comodă spațioasă pentru depozitare. Rafturile și sertarele de sub chiuvetă facilitează organizarea tuturor produselor necesare în această baie.

Blatul ales, cu model travertin, este foarte plăcut din punct de vedere vizual și oferă un aer modern încăperii. Am păstrat aceleași nuanțe și în cazul faianței și gresiei, în timp ce pentru comodă am optat pentru o nuanță de alb.

Mânerele și detaliile fine alese completează într-un mod armonios această baie de serviciu. Chiar și soluțiile de iluminare propuse contribuie la crearea unei atmosfere primitoare. Plafonul fals iluminat, precum și banda LED ce îmbracă în lumină peretele pe care sunt dispuse obiectele sanitare sunt completate de cele două mici candelabre amplasate la oglindă.

Ce a rezultat este o baie de serviciu simplă, micuță și de bun gust, ce surprinde prin aspectul plăcut și rezistența materialelor folosite.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Laurențiu Grădinaru.

Apartament în nuanțe neutre în Onești
Laurențiu Grădinaru
noiembrie 27, 2020
Laurențiu Grădinaru
noiembrie 27, 2020
Bucatarie din MDF frezat alb în Onești
Laurențiu Grădinaru
iulie 30, 2021
Laurențiu Grădinaru
iulie 30, 2021