Hol cu accente turcoaz în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-hol-elegant-in-brasov-01

Primii pași pe care îi faci într-o locuință nouă definesc impresia pe care ți-o creezi despre aceasta. Acest hol cu accente turcoaz nu doar că îți transmite rafinamentul gazdelor, ci te transpune într-o stare de serenitate și bucurie pe care vei vrea să o păstrezi. Pentru că holul este adesea un intermediar între realitatea exterioară și cea interioară, fiecare element contribuie la crearea intimității.

Pentru mobilier, secretul stă în micile detalii ce îl compun: mânerele delicate sunt încadrate în modele circulare, grațioase. De asemenea, continuitatea dintre cele două corpuri ale dulapului denotă aceeași atenție acordată designului.

Canapeaua îmbrăcată în catifea turcoaz îți oferă posibilitatea de a-ți trage sufletul odată ajuns acasă.

Cât despre lumină, poți controla intensitatea acesteia destul de ușor. Plafonul luminat, candelabrul elegant și lămpile așezate strategic te vor ajuta să stabilești atmosfera generală în funcție de stilul și starea ta de spirit.

Oglinda mare, cu ramă albă, va fi foarte îndrăgită în momentele în care o vei folosi pentru o ultimă verificare a vestimentației înainte de a pleca.

Ca toate acestea să devină realitate, am utilizat materiale selecționate de la furnizori de top: PAL, MDF, blaturi, canturi. Astfel, ne-am asigurat că acest hol reprezintă îmbinarea optimă între elegant și calitativ. Împreună, toate elementele de care acesta dispune au puterea de a te transporta „acasă”.

ACCESORII UTILIZATE PENTRU ACEASTĂ MOBILĂ

PROCESE DE LUCRU CE AU FOST EXECUTATE PENTRU ACEST PROIECT

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.

Baie matrimonială
Laurențiu Grădinaru
august 20, 2020
Laurențiu Grădinaru
august 20, 2020
Baie cu tematică marină pentru copii
Laurențiu Grădinaru
august 10, 2020
Laurențiu Grădinaru
august 10, 2020