Chameleon, pentru mobilă care spune o poveste

La ce te uiți prima dată când intri într-o locuință? Cel mai probabil la piesele de mobilier. 

Deși ți se par doar niște obiecte, cu un scop bine definit, corpurile de mobilier spun ceva despre cel care le deține. De exemplu, dacă vedem o mobilă în stil clasic, ne putem da seama că proprietarul este un om echilibrat, calm, ușor serios. În schimb, dacă mobila este mai non-conformistă, cu ușoare accente tenologizate deducem că cel care locuiește acolo este un om modern, rebel etc. 

Poveștile pe care mobila le poate transmite ne-au inspirat în crearea unui brand care să se axeze fix pe asta.  În anul 2019, compania Lux-Artim a ajuns la un nou capitol, lansarea brandului Chameleon Furniture. Aceasta a avut loc în cadrul expoziției de la Budapesta, loc în care specialiștii noștri au adus în anția pubicului o idee ce se anunța a fi de succes. 

Înainte oamenii nu erau atât de interesați de acest domeniu. Însă, în ultima vreme se poate observa nevoia de prsonalizare, de unicitate, de exclusivitate. Cei mai mulți dintre ei nu-și mai doresc mobilă ca ale altor cunoștințe și au așteptări mult mai mari chiar și de la un corp de mobilă. 

Chameleon, în pas cu tendințele

Producerea de mobilier adaptat nevoilor clienților noștri este parte din viziunea noastră. Credem că oamenii au nevoie de un loc în care să se simtă confortabil, în care să găsească inspirați, să se regăsească 100 % și mai presus de orice, să fie fericiți. 

Există persoane care ajung într-un anumit punct al vieții și își dau seama că locuința lor nu le transmite sentimente de apartenență. Nu se simt ca „acasă”. Noi avem convingerea că reușim să le creăm clienților noștri genul acesta de trăiri prin asigurarea fiecărui detaliu din procesul creării de mobilier. Evoluția accelerată a internetului și a mecanismelor electrice au condus spre apariția unor tendițe și în industria producerii de mobilier.  Putem vorbi despre mobilier fără mânere, despre închideri și deschideri ale ușilor automatizate, despre electrocasnice desprinse parcă din viitor. 

Odată cu lansarea Chameleon, ne-am făcut un „update” și în ceea ce privește aceste opțiuni. Nevoile clienților noștri au fost din totdeauna primordiale, din acest motiv încercăm de fiecare dată să le facem pe plac. Drumul de la proiect la realizarea propriu-zisă poate fi considerat o adevărată experiență. 

Chameleon este locul în care orice idee, oricât de năstrușnică ar fi, este pusă în practică cu ajutorul utilajelor și tehnicilor inovatoare.  De asemenea, gama variată de materiale, texturi, finisaje, printuri și accesorii  contribuie la încununarea cu succes a oricărui proiect.  Și nu ne rezumăm doar la asta. La Chameleon Furniture găsești și corpuri de iluminat, electrocasnice de ultimă generație, separator de plante sau tapet personalizat. Mobila ar fi incompletă fără toate acestea. 

De asemenea, te întâmpinăm și cu noi centre și procese de lucru, dar și cu ajutor din partea unor specialiști în domeniu: arhitecți și designeri. 

Dacă ai nevoie de mai multe detalii despre conceptul acesta, poți citi mai mult aici. Așteptăm să ne contactezi dacă îți dorești un partener de încredere și o mobilă de calitate.