Comodă pentru cabinet

chameleonfurniture.ro-portofoliu-comoda-moderna-pentru-cabinet-20

Atunci când am conceput această comodă pentru cabinet, am avut în vedere principala dorință a clientului: aceea de a obține un spațiu rafinat, simplu, minimalist. Atât mobilierul, cât și obiectele necesare și decorațiunile alese dau spațiului o eleganță aparte și subtilă.

Un cabinet trebuie să fie caracterizat de o atmosferă primitoare, iar mobilierul din acesta poate da tonul întregii încăperi. De aceea, el trebuie ales cu grijă pentru a transmite serenitate, liniște.

Dintre punctele tari ale acestei comode, dimensiunea este unul dintre cele mai evidente. Prin adăugarea celor 3 sertare și 2 dulapuri, aceasta a devenit suficient de încăpătoare. Mânerele frezate oferă o notă elegantă mobilierului, la fel ca picioarele argintii folosite.

Chiuveta de blat ajută la economisirea spațiului de pe comodă și atrage atenția prin aspectul inedit. În spatele acesteia, se pot observa plăci mici de faianță albă ce împiedică stropii să ajungă pe perete.

Deasupra, o oglindă mare cu o ramă aurie iese în evidență prin stilul său vintage. Decorațiunile precum statueta și sfeșnicul de pe mobilier conturează această caracteristică a spațiului.

Toate celelalte elemente au fost alese cu grijă pentru a exista omogenitate. Se poate observa ușa din același material utilizat în construirea comodei și o pată de culoare adusă de peretele turcoaz.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Laurențiu Grădinaru.

Laurențiu Grădinaru
aprilie 21, 2023
Amenajare Showroom ADF Onești
Laurențiu Grădinaru
iunie 22, 2020
Laurențiu Grădinaru
iunie 22, 2020