Hol în nuanțe neutre în Moinești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-hol-in-nuante-neutre-04

Holul este unul din spațiile cele mai folosite dintr-o casă și prin urmare, este necesar să arate bine. De asemenea, este foarte important să se acorde o atenție mare compartimentării acestuia, planificând zona de stocare utilă, care să ușureze traficul.

Indiferent de dimensiunea holului, se poate adapta oricând mobila destinată depozitării, pentru a se potrivi nevoilor, transformându-l într-un loc cald, luminos și primitor.

Un dulap practic va aduce spațiu și organizare în această parte importantă a casei, fiind unul din locurile în care pantofii, gențile, îmbrăcămintea și alte lucruri sunt depozitate. Mobila din hol la comandă poate veni în ajutorul celor care doresc să proiecteze un spațiu care să fie atât plăcut vizual, cât și funcțional și primitor.

Schema de culori neutră aleasă este una versatilă, atemporală, care reușește să creeze un spațiu primitor, cald și aerisit. Mai mult decât atât, ajută la creșterea dimensiunii încăperii, menținând totuși o atmosferă confortabilă a acesteia.

Pentru a lărgi holul vizual, suprafețele reflectorizante au fost o necesitate. De aceea am luat în în considerare adăugarea oglinzilor pe ușile dulapului, iar pentru a evita blocarea spațiului de acces, am utilizat uși culisante, care glisează în lateral, în loc să se deschidă spre exterior.

Materialul utilizat în acest proiect este palul melaminat, iar sistemul de culisare este unul încadrat în interiorul carcasei.

MATERIALE FOLOSITE PENTRU ACEST PROIECT

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Living din MDF acrilic în Moinești
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 13, 2021
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 13, 2021
Baie cu blat de sticlă în Moinești
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 11, 2021
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 11, 2021