Casă modernă în Popeni

Bucătăria

În lumina albă pură, bucătăria se deschide ca o perlă strălucitoare, iar insula din mijloc devine axul în jurul căruia se învârte o simfonie de arome și gusturi. Ca o pânză abstractă, podeaua din marmură reflectă pasiunea bucătarului, în timp ce blatul din compozit alb strălucește ca notele muzicale ce completează dansul aromelor.

Bucătăria amenajată emană o eleganță remarcabilă, profitând la maxim de luminozitatea conferită de tonurile albe dominante. Atmosfera generală este una luminoasă, aerisită și modernă, oferind un spațiu primitor și funcțional pentru activitățile zilnice în bucătărie.

Living-ul

Livingul alb este o oază de lumină și puritate, imprimând o senzație de spațiu deschis și aerisit. Pășind în acest spațiu, ochiul se încântă de eleganța și simplitatea liniei predominante de alb, amplificată de accentele subtile de culoare ce adaugă o notă subtilă de vitalitate. Mobilierul modern, cu linii curate și conturate, accentuează impresia de ordine și simetrie, completând atmosfera generală de rafinament și confort.

Livingroom-ul și bucătăria open-space creează o atmosferă primitoare, în timp ce locul de dining adaugă o notă de eleganță. Podeaua este acoperită cu marmură de culoare deschisă, care completează perfect mobilierul realizat din MDF acrilic alb mat, finisat cu precizie prin căntuirea cu laser.

Dormitorul matrimonial

În sanctuarul dormitorului, patul cu tablie tapitată se înalță ca o insulă a liniștii, încununată de accente aurii care răsar ca razele calde ale unei dimineți de vară. Într-un colț luminat blând, zona de machiaj se ridică ca o oază a frumuseții, unde fiecare perie devine pensula unui artist ce pictează portretul zorilor care urmează să vină.

Intrând în dormitorul matrimonial, veți fi întâmpinat de o atmosferă caldă și rafinată, în care fiecare element este meticulos proiectat pentru a induce o senzație de lux contemporan. Patul, cu o tablie tapitată într-un design modern, îmbină perfect duritatea MDF-ului acrilic auriu cu o delicatețea tapițeriei din material textil roz prăfuit.

Dressing-ul

În lumina difuză a camerei de dressing, fiecare haină devine o notă de culoare într-un tablou de eleganță. Rafturile fine și geamurile iluminate răsfrâng frumusețea fiecărui detaliu, iar parfumurile subtile dansează în aer. Aici, moda devine artă, iar identitatea personală se oglindeste în fiecare ținută așezată cu grijă. Este un sanctuar al stilului și al rafinamentului, un spațiu al frumuseții personale.

În acest dressing room modern și elegant, mobilierul a fost meticulos conceput pentru a maximiza spațiul și funcționalitatea, adaptându-se perfect necesităților individuale ale clientului. Folosind tehnologia de vârf și materiale de cea mai înaltă calitate, fiecare element al acestui spațiu a fost gândit pentru a combina armonios utilitatea cu estetica ireproșabilă.

Dormitorul fetei

Înălțându-se ca un răsărit plin de speranță, dormitorul fetiței strălucește în nuanțe de roz ca o fântână fermecată a viselor. Pereții îmbrăcați în culori pastelate sunt ca o pânză fină de mătase, iar mobilierul alb ca zăpada se așază grațios precum un dans al fulgilor de iarnă. În mijlocul încăperii, patul pufos, acoperit cu pături moi, se aseamănă cu o barcă plutind pe un ocean de imaginație.

Elementul central al acestui decor îl reprezintă un pat elegant și confortabil, cu o tăblie tapițată fină, care adaugă o notă de rafinament. Acesta dispune de o somieră ingenioasă, rabatabilă, ce ascunde un spațiu generos de depozitare, ideal pentru păstrarea jucăriilor și a lenjeriei de pat.

Dormitorul baiatului

Într-o noapte înstelată a gustului, dormitorul adolescentului a fost transformat într-un univers cosmic al viselor. Peretele acoperit cu văluri de galaxii învăluiește camera, ca o pânză de pictor talentat aflat în extaz. Patul este o navă spațială, ancorată în mijlocul unei constelații vibrante, iar biroul este un punct de comandă, încărcat de energia unor comete îndrăznețe.

La intrarea în cameră, ochiul este imediat atras de peretele cu fototapet cu tema cosmosului, ce arată ca un portal către o altă planetă. În fața peretelui stă patul tapițat, cu o tăblie fină, acoperită cu o stofă de înaltă calitate, care emană o senzație caldă și primitoare. Patul este dotat cu o somieră ingenioasă, astfel încât adolescenții să poată profita de spațiul de depozitare suplimentar, ideal pentru păstrarea lenjeriei de pat și a altor obiecte personale.

Băile

În inima acestei băi îmbrăcate în lumina caldă a dimineții, mobila MDF vopsită se împletește ca o partitură fină de muzică clasică, alcătuind un dans elegant al formelor și culorilor. Ca o pătură subtilă de poveste, lichenii, cu delicatul lor verde pal, se odihnesc pe pereți, aducând o notă naturală de mister și liniște în acest sanctuar al intimității.

Îmbogățindu-se cu o eleganță modernă și o atingere naturală, baia aceasta se transformă într-un sanctuar al liniștii si rafinamentului. Focalizându-se pe funcționalitate și estetică, corpul lavoarului, realizat din MDF vopsit într-o nuanta de alb imaculat, se ridică impunător in spatiu, emanând o simplitate sofisticată.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Laurențiu Grădinaru.

Centru oftalmologic în Onești
Laurențiu Grădinaru
iunie 25, 2021
Laurențiu Grădinaru
iunie 25, 2021
Apartament modern în Moinești
Laurențiu Grădinaru
martie 29, 2021
Laurențiu Grădinaru
martie 29, 2021