Dormitor fată cu pat tapițat și fototapet în Popeni

chameleonfurniture.ro-dormitor-fata-cu-pat-tapitat-si-fototapet-in-popeni-03

Înălțându-se ca un răsărit plin de speranță, dormitorul fetiței strălucește în nuanțe de roz ca o fântână fermecată a viselor. Pereții îmbrăcați în culori pastelate sunt ca o pânză fină de mătase, iar mobilierul alb ca zăpada se așază grațios precum un dans al fulgilor de iarnă. În mijlocul încăperii, patul pufos, acoperit cu pături moi, se aseamănă cu o barcă plutind pe un ocean de imaginație.

Elementul central al acestui decor îl reprezintă un pat elegant și confortabil, cu o tăblie tapițată fină, care adaugă o notă de rafinament. Acesta dispune de o somieră ingenioasă, rabatabilă, ce ascunde un spațiu generos de depozitare, ideal pentru păstrarea jucăriilor și a lenjeriei de pat.

În lateralele patului, sunt cele două noptiere spațioase, perfecte pentru a susține cărțile preferate sau o lampă delicată, acestea fiind echipate cu sertare prevăzute cu glisiere ascunse BLUM TANDEM, asigurând o mișcare lină și silențioasă. De asemenea, mânerele elegante și subtile, integrate perfect în cantul fronturilor din MDF vopsit, adaugă un plus de eleganță și funcționalitate acestor piese de mobilier.

În colțul camerei, este o măsuță de machiaj fermecătoare, perfectă pentru activitățile de îngrijire personală, cu sertare spațioase și glisiere ascunse, care oferă suficient spațiu pentru depozitarea tuturor accesoriilor indispensabile. De asemenea, suprafața ei generoasă asigură un spațiu confortabil pentru activitățile de înfrumusețare.

Nu în ultimul rând, în colțul opus al camerei, este amplasat un birou practic și elegant, oferind un loc dedicat pentru studiu și creativitate. Acesta, la fel ca restul mobilierului, este realizat cu o atenție deosebită la detalii, având fronturi din MDF vopsit alb și balamale BLUM cu amortizare, pentru a asigura o închidere liniștită și fără efort.

Pe lângă toate acestea, am inclus o băncuță adorabilă, care nu doar completează designul încântător al încăperii, ci și oferă un spațiu suplimentar de depozitare, datorită ușilor care se deschid vertical în jos cu ajutorul pistoanelor, asigurând astfel acces facil la obiectele esențiale ale micuței.

În ansamblu, această amenajare interioară de dormitor de fetiță creează un spațiu armonios, elegant și practic, în care micuța se va bucura de momente magice și va crea amintiri de neuitat. Combinând designul estetic cu soluțiile inteligente de depozitare, am creat un mediu care îmbină în mod perfect frumusețea și funcționalitatea, pentru a încuraja dezvoltarea și creativitatea copilului.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.