Living alb open-space cu șemineu în Popeni

chameleonfurniture.ro-living-alb-open-space-cu-semineu-in-popeni-12

Livingul alb este o oază de lumină și puritate, imprimând o senzație de spațiu deschis și aerisit. Pășind în acest spațiu, ochiul se încântă de eleganța și simplitatea liniei predominante de alb, amplificată de accentele subtile de culoare ce adaugă o notă subtilă de vitalitate. Mobilierul modern, cu linii curate și conturate, accentuează impresia de ordine și simetrie, completând atmosfera generală de rafinament și confort.

Livingroom-ul și bucătăria open-space creează o atmosferă primitoare, în timp ce locul de dining adaugă o notă de eleganță. Podeaua este acoperită cu marmură de culoare deschisă, care completează perfect mobilierul realizat din MDF acrilic alb mat, finisat cu precizie prin căntuirea cu laser.

În centrul camerei, masa de dining, rafinată și practică, atrage atenția cu extensibilitatea sa ingenioasă, în timp ce scaunele matlasate într-un nuanță elegantă de gri antracit completează perfect aspectul general. Pe peretele apropiat, un dulap spațios își dezvăluie ușile cu balamale BLUM, care se închid cu un mișcare lină, grație sistemului de amortizare. Dulapul, proiectat cu atenție la detalii, găzduiește un aparat de cafea încorporat, aducând o notă de rafinament și confort locuinței. Ușa teșită a dulapului adaugă un element de design subtil, care îmbină eleganța clasică cu un strop de modernitate.

În apropierea ușii de ieșire din casă, un corp placat cu oglinzi adaugă o senzație de spațiu și luminozitate în cameră. Acest corp poate fi folosit pentru a face ultimele retușuri înainte de a pleca sau pentru a verifica cum arăți înainte de a primi oaspeți.

Canapeaua pe colț, realizată dintr-un material prietenos cu animalele de companie, oferă nu doar confort, ci și versatilitate prin posibilitatea de a fi extinsă pentru o relaxare totală.

Comoda din zona livingului este dotată cu două sertare cu glisiere ascunse BLUM TANDEM, care permit depozitarea ordonată a obiectelor, iar suprafața acesteia servește ca bază pentru un șemineu electric, adăugând un element decorativ și o notă de căldură în încăpere.

Această amenajare openspace combină funcționalitatea cu estetica modernă, iar utilizarea MDF-ului acrilic alb mat și a altor materiale de înaltă calitate oferă un aspect curat și rafinat, creând un spațiu în care te vei simți cu adevărat acasă.

MATERIALE FOLOSITE PENTRU ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.