Casă duplex în Iași

Pentru a crea sentimentul de „acasă”, atenția pentru detalii este indispensabilă. În realizarea amenajării pentru această casă duplex din Iași, ne-am asigurat că măiestria propunerii realizate de designerul interior este transpusă perfect în realitate. Am creat astfel un spațiu rafinat, elegant și confortabil, care te cucerește de la prima privire.

Spațiul transmite liniște și pace, stări exprimate mai ales prin culorile calde utilizate. Accentele turcoaz, mobilierul și accesoriile albe, pereții de un gri deschis sunt completate de lumina galbenă a benzilor LED amplasate strategic. De remarcat este și nuanța de stejar utilizată mai ales în bucătărie și la scări, care transformă spațiul într-unul primitor.

 

Alegeri în amenajare pentru o casă duplex

 

Întregul mobilier pentru această locuință este gândit pentru familia ce urmează să îl folosească. Parterul cuprinde livingul și bucătăria într-un spațiu open space, în timp ce la etaj se află dormitoarele și baia. Legătura dintre niveluri se realizează prin scările interioare tip spirală din lemn. Banda luminoasă din spatele mânii curente oferă un aspect misterios spațiului și, în același timp, asigură lumina necesară pentru a traversa această zonă pe parcursul nopții.

Mobilierul integrează cele mai bune materiale și sisteme de feronerie, ceea ce atrage toate privirile. Corpurile suspendate și dulapurile fără mânere nu fac decât să accentueze faptul că încăperea este învăluită de un aer revigorant. Prevăzute cu multe sertare și rafturi, acestea sunt spațioase și pe placul oricui adoră organizarea.

Livingul și bucătăria sunt despărțite de un perete din lemn alb cu un decupaj deosebit ce atrage atenția. Din același material și cu același model captivant au fost create și lustrele. Cea din living este fixată pe tavan, în timp ce în bucătărie ele sunt atârnate precum un ghem de ață.

Unul dintre elementele ce ne-au plăcut cel mai mult în cazul livingului este raftul din PAL turcoaz ce își creează traiectoria printre cele două corpuri suspendate. Ornamentele așezate acolo dau senzația că erau în cădere, însă au fost prinse la timp de elementul turcoaz. Deși este un spațiu în care există multe elemente, ele sunt folosite echilibrat, iar locul nu pare încărcat.

Am folosit PAL, MDF, lemn masiv, compozit, canturi ABS și multă atenție atunci când ne-am ocupat de acest proiect. Punem preț pe calitatea și ne place să o transpunem într-un mobilier de bun gust, plăcut privirii și nu numai. Această casă duplex atrage cu siguranță atenția prin detaliile fine de care ne-am ocupat cu minuțiozitate.

SERVICII EXECUTATE PENTRU ACEST PROIECT

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Sergiu Pasciuc.