Showroom BMW în Iași

Un spațiu comercial trebuie întotdeauna să denote profesionalism, deoarece este o carte de vizită a proprietarului. Acest showroom BMW din Iași este ilustrativ atât pentru respectarea filosofiei de brand în realizarea mobilierului, cât și pentru amenajări în general. Alegerea materialelor și elementelor utilizate a fost un proces minuțios, dar care a meritat fiecare secundă.

Ne-am dorit să creăm un spațiu care să ilustreze perfect sintagma the ultimate driving machine pe care BMW o comunică. De aceea, în loc să creăm piese de mobilier grandioase, costisitoare, am optat pentru cele impetuoase, a căror energie o observi de la prima privire.

 

Elemente în cadrul unui showroom BMW

 

Din punct de vedere al structurii încăperii, putem observa trei secțiuni principale în amenajarea acestui showroom. Este vorba de zona de prezentare a mașinii, biroul unde te întâmpină un reprezentant BMW și zona de așteptare cu birouri.

Fiecare dintre acestea creează aspectul rafinat, perfect al spațiului și eleganța deosebită atribuită brandului. Să vedem însă care sunt elementele de mobilier concepute pentru fiecare dintre aceste secțiuni.

La intrarea în showroom, prima privire va cădea, cel mai probabil, pe exponatul prețios prezentat aici. Încadrarea acesteia prin intermediul benzii luminoase o transformă în punctul de interes central. Pusă sub lumina reflectoarelor, mașina te invită să visezi la viitoarele tale aventuri la volanul ei.

În apropierea acesteia, observăm imediat zona de întâmpinare, marcată prin biroul realizat din mai multe blaturi de lemn suprapuse. Peretele din spatele acestuia preia același model, însă de data aceasta plăcile sunt montate pe verticală. Aspectul marmorat al peretelui contribuie la atribuirea eleganței ca și caracteristică principală a acestei părți a acestui showroom BMW.

În cele din urmă, zona de așteptare se evidențiază prin cei doi pereți albi și aspectul inedit al birourilor. În centrul vizual al peretelui, stă o plasmă pe care rulează prezentări ale mașinilor brandului. Pătratele galbene iluminate și designul în relief al peretelui dau senzația unui labirint.

Cele trei birouri poziționate pe peretele din partea dreaptă reprezintă un element inedit și nonconformist. Acestea pornesc ca parte integrată din peretele pe care se sprijină și continuă apoi ca elemente de sine stătătoare, perfect adaptate pentru plasarea unui laptop. Marginile curbate, precum și elementul reliefat de pe perete transmit ideea de viteză și eficiență.

Accesoriile luminoase suspendate din tavan, de formă rotundă, complimentează aerul profesionist al acestei încăperi. Culoarea întunecată a tavanului conferă un aer misterios iar, împreună cu celelalte elemente, face trimitere la valorile brandului BMW: viteză, eleganță, rafinament.

Pentru a realiza mobilierul pentru acest showroom BMW, am utilizat PAL, MDF, PFL, compozit, cant ABS și feronerie de la Blum. Am selectat cu atenție materialele și le-am folosit în combinații care oferă acestui showroom BMW o eleganță deosebită. Mai mult de atât, am pus preț pe crearea unui ambient atât plăcut, cât și profesionist.

PROCESE DE LUCRU CE AU FOST EXECUTATE PENTRU ACEST PROIECT

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Sergiu Pasciuc.

Recepție cabinet
Sergiu Pasciuc
mai 23, 2022
Sergiu Pasciuc
mai 23, 2022
Dormitoare colorate pentru copii
Sergiu Pasciuc
mai 30, 2022
Sergiu Pasciuc
mai 30, 2022