Povestea Chameleon – de la idee la realitate

Un domeniu atât de captivant cum este cel al mobilierului merită un producător care să îmbine cele mai noi tendințe din domeniu cu cele mai performate tehnici învățate de-a lungul timpului. Așa a apărut, pe scurt, Chameleon Furniture®: din dorința de a crea mobilă care să inspire încredere și inovație. În spatele acestui proiect stă Lux-Artim Onești și experiența acumulată de echipa noastră în cei peste 25 de ani de activitate.

Misiunea noastră este simplă: aceea de a adapta fiecare piesă de mobilier pe care o producem la spațiu și client. Astfel, ne asigurăm că livrăm mai mult decât niște produse – creăm povești care să treacă testul timpului și să transmită o stare de bine.

Mobila Chameleon este mobila care
se adaptează stilului tău

Am considerat dintotdeauna că atenția noastră trebuie să fie distribuită permanent între două „lumi”, la fel ca ochii unui cameleon ce se pot mișca în direcții diferite simultan. Pe de o parte, vorbim despre client – nevoile, preferințele, stilul său trebuie puse în centrul designului pentru o mobilă care să îl reprezinte. În același timp, am păstrat întotdeauna un ochi deschis spre noutățile din domeniu, de la soluțiile de automatizare integrate în mobilier, până la accesorii precum banda LED sau sisteme de sonorizare.

Pornind de aici, avem posibilitatea de a crea mobilă care preia din culorile clientului și se pliază perfect pe dorințele sale. Iar pentru că experiența ne-a arătat că atunci când discutăm despre client, nu facem referire niciodată la unul singur, am decis ca activitatea noastră să se adreseze către patru domenii cu care cooperăm:

Arhitecți și designeri de interior

Una dintre cele mai mari provocări pe care un arhitect, designeri sau proiectant o întâmpină este aceea de a găsi un producător care să realizeze mobila exact ca în designul propus. Prin activitatea noastră și centrele de lucru performante, le oferim acestora siguranța că mobilierul va respecta 100% planul proiectat. În plus, le oferim acestora oportunitatea de a experimenta, de a crea simboluri și de a-și amprenta în fiecare piesă de mobilier proiectată.

Ca răsplată pentru încrederea pe care ei ne-o arată, noi îi vom susține cu instrumente și metode de lucru și îi vom încuraja în creșterea propriei afaceri. Colaboratorii noștri din acest domeniu vor avea posibilitatea de a-și crea un cont pe website-ul nostru, unde să încarce propriul portofoliu.

Distribuitori comerciali

Din colaborările avute până acum cu distribuitori din domeniul mobilierului, am preluat câteva principii importante. Respectăm termenele de producție și indicii de calitate, asigurăm 100% corespondență între design și execuție și un volum de producție constant și calitativ.

Prin activitatea noastră în acest domeniu, reușim să ajungem la clientul final cu piese de mobilier atent realizate și cu un raport calitate-preț excelent. În plus, prin „alimentarea” lanțurilor de distribuție cu care colaborăm, încurajăm achiziția de produse realizate local, în România.

Dezvoltatori imobiliari

Atunci când dezvolți un ansamblu imobiliar, este dificil să iei în considerare și mobilierul ce va fi amplasat în fiecare cameră. Ai în față atâtea compartimentări și dimensiuni diferite, iar gusturile clienților diferă și ele.

Cu toate acestea, scoaterea la vânzare a unui apartament sau a unei case complet mobilate crește semnificativ valoarea acesteia. Din postura de colaborator Chameleon Furniture®, dezvoltatorii imobiliari pot opta atât pentru mobilier în serie adaptat pentru fiecare spațiu în parte, cât și pentru oferirea posibilității noului proprietar de a-și personaliza locuința.

Indiferent de soluția aleasă, oferim soluții complete, care includ nu numai mobilierul, ci și produse complementare: electrocasnice, corpuri de iluminat, tapet, accesorii și nu numai.

Mobilă personalizată

Mobila la comandă vine cu o serie întreagă de beneficii. De la optimizarea corpurilor pentru spațiul de care dispui și până la personalizarea fronturilor prin intermediul serviciilor de print, gravură sau fotogravură, totul e posibil!

Creăm mobilă 100% personalizată, exclusivistă și de o calitate extraordinară. Utilizăm doar materiale de cea mai bună calitate și centre de lucru performante, pentru ca fiecare piesă ce iese din fabrica noastră să aibă o durată de viață mare.

Suntem bucuroși să îți putem oferi experiența unui mobilier adaptat stilului tău! Dacă ești interesat despre istoricul companiei noastre sau valorile ce stau la baza acesteia, te invităm să le descoperi aici.