Living alb încastrat în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-living-alb-incastrat-in-onesti-10

Locul în care ne întâlnim cu familia și prietenii, ne relaxăm, râdem și ne jucăm este, fără îndoială, livingul – punct central al unei case, acționează ca un centru natural. Înțelegem foarte bine faptul că fiecare are personalitatea și gustul său și de aceea acordăm o atenție deosebită celor mai mici detalii, combinând în același timp ideile clientului pentru a crea un mobilier unic.

Dacă îți dorești ca locuința ta să aibă acel aspect atemporal, unul care este la fel de fresh și relevant astăzi ca ieri și va fi și mâine, ar trebui să te orientezi către un design, stil și culori considerate clasice.

Viața modernă necesită ca sufrageria să îndeplinească o multitudine de roluri simultan, cum ar fi loc de socializare, zonă de relaxare, spațiu pentru luat masa, birou sau cameră de oaspeți. Spațios, aerisit și versatil, livingul open space este o alegere populară, care necesită o planificare atentă, pentru a favoriza comunicarea și petrecerea timpului împreună cu cei dragi.

Acest mobilier încastrat adăugă stil și personalitate, precum și un spațiu generos de depozitare. Partea de jos a unităților este prevăzută cu uși, iar rafturile din partea superioară oferă un loc ideal pentru cărți și obiecte decorative.

Pentru un efect deosebit și pentru a adăuga o notă personală, spatele zonei cu rafturi înalte este prevăzută cu sticlă vopsită pentru a da o pată de culoare și pentru a se potrivi cu nuanța canapelei și a holului. Paleta de culori este una caldă care transmite o energie pozitivă, facând spațiul să pară mai mare, confortabil și primitor.

Pentru acest mobilier de living am utilizat MDF-ul vopsit mat și frezat de 18mm grosime pentru fronturi, iar pentru carcase MDF vopsit mat de 40 mm grosime.

Livingul la comandă este singura soluție ca spațiul destinat mobilei să fie optimizat și utilizat în proporție de 100%.

ACCESORII UTILIZATE PENTRU ACEASTĂ MOBILĂ

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de Laurenţiu Grădinaru

Hol cu accente turcoaz în Onești
Laurențiu Grădinaru
decembrie 2, 2020
Laurențiu Grădinaru
decembrie 2, 2020
Baie cu tematică marină pentru copii
Laurențiu Grădinaru
august 10, 2020
Laurențiu Grădinaru
august 10, 2020