Dormitor cu pat încastrat în Târgu Ocna

chameleonfurniture.ro-portofoliu-dormitor-cu-pat-incastrat-in-targu-ocna-16

Dormitorul tău este locul în care te deconectezi de sarcinile zilnice, dar probabil este și locul în care păstrezi multe lucruri. O modalitate excelentă de a menține această cameră aerisită, primitoare și relaxantă este alegerea unui mobilier încastrat.

Acest tip de amenajare poate adăuga mult spațiu de depozitare în timp ce ocupă o suprafață minimă și de aceea devine din ce în ce mai popular.

Fie că este vorba de un dormitor mai mic sau unul foarte mare, depozitarea încorporată poate fi secretul unui spațiu de vis, odihnitor și organizat fără efort. Fiind realizat la comandă, configurarea acestuia va fi făcută ținând cont de nevoile și dimensiunile specifice, iar mobilierul va fi excat așa cum ti-ai dorit!

Pentru păstrarea unui aspect compact s-a optat pentru dulapuri cu uși. Acestea sunt configurate cu rafturi și bară de umerașe, oferind locul ideal pentru îmbrăcăminte, accesorii și alte articole care sunt necesare în dormitor. De asemnea, sunt integrate și două noptiere cu câte 3 sertare fiecare.

Patul este unul tapițat, fiind întotdeauna o alegere excelentă deoarece îmbina cu succes caracteristicile estetice cu cele funcționale. Este foarte comod, oferind confort și stabilitate în timpul somnului. Designul este unul care adaugă un aer sofisticat dormitorului, iar opțiunile de personalizare sunt nelimitate.

Comoda pentru televizor este una care se potrivește spațiului și cuprinde șase sertare, care contribuie la maximizarea locului de depozitare.

A fost ales un material în nuanțe deschise, cu textură lemnoasă, pal whitewood de la Egger, care face ca dormitorul să pară mai cald și primitor.

MATERIALE FOLOSITE PENTRU ACEST PROIECT

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Hol MDF înfoliat cu frezaje clasice în Târgu Ocna
Laurențiu Grădinaru
mai 26, 2021
Laurențiu Grădinaru
mai 26, 2021
Dormitor copii cu frezaje clasice în Târgu Ocna
Laurențiu Grădinaru
mai 21, 2021
Laurențiu Grădinaru
mai 21, 2021