Dormitor cu birou din pal alb în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-dormitor-cu-birou-din-pal-alb-in-onesti-06

Unde îți dorești să te retragi după o zi de muncă obositoare? Evident, în dormitorul tău, locul în care te deconectezi și te eliberezi de stresul și tensiunea acumulate pe parcursul zilei.

Petrecem o treime din viață dormind și de aceea camera în care se desfășoară această activitate ar trebui optimizată pentru a favoriza un somn bun și pentru a reflecta stilul și nevoile personale. Este foarte important ca dormitorul să fie un spațiu bine organizat, relaxant și personalizat.

Un somn bun noaptea reîmprospătează, energizează și pregătește corpul pentru o nouă zi. Pentru a face dormitorul mai relaxant și mai atrăgător, a fost ales un pat tapițat, care prin eleganța sa devine punctul focal al dormitorului, adăugând caracter încăperii. Tăblia tapițată aduce un plus de confort, fiind ideală pentru o persoană care citește adesea, se uită la televizor sau folosește un laptop în pat.

Alături de pat a fost amplasată o noptieră cu două sertare, care oferă un mic spațiu pentru păstrarea lucrurilor care se doresc a fi la îndemână pe timpul nopții.

În cealaltă parte a patului este o măsuță de machiaj, care oferă un loc practic și funcțional pentru păstrarea organizată a tuturor produselor de machiaj, a celor de îngrijire personală, accesorii și bijuterii.

Pentru momentele în care este nevoie să se lucreze de acasă a fost integrat și un birou, cu cinci sertare, care permite păstrarea organizată a produselor de papetărie și birotică.

Au fost alese nuanțe deschise de pal, calmante, care favorizează odihna și relaxarea.

PROCESE DE LUCRU CE AU FOST EXECUTATE PENTRU ACEST PROIECT

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Bucătărie din pal albastru amurg în Onești
Laurențiu Grădinaru
iulie 23, 2021
Laurențiu Grădinaru
iulie 23, 2021
Living cu bibliotecă și bar în Onești
Laurențiu Grădinaru
iunie 30, 2021
Laurențiu Grădinaru
iunie 30, 2021