Bucătărie din pal albastru amurg în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-bucatarie-din-pal-albastru-amurg-in-onesti-09

Bucătăria a fost întotdeauna văzută ca inima casei, un loc plin de căldură în care mesele sunt pregătite și servite împreună cu familia și prietenii. Fiind atât de importantă, se acordă o mare atenție amenajării și alegerii mobilierului potrivit, iar pentru ca rezultatul să se ridice la nivelul așteptărilor, mobila la comandă este soluția perfectă pentru un spațiu funcțional, unic și adaptat stilului de viață al familiei.

A fost aleasă amenajarea în forma literei U, fiind o alegere populară deoarece aceasta poate îmbunătăți semnificativ potențialul de depozitare al bucătăriei. Este un design mai ergonomic, care face ca sarcinile zilnice să fie mai ușoare.

Acest mobilier este foarte bine optimizat și compartimentat, maximizând potențialul de depozitare, chiar dacă există două ferestre pe doi dintre pereții în dreptul cărora este amplasată mobila. Pentru o utilizare eficientă a spațiului disponibil, înălțimea mobilierului este până în tavan pe peretele cu fereastra mai mică. Spațiile cu uși, sertarele și rafturile la vedere oferă suficient loc pentru păstrarea tuturor elementelor necesare în bucătărie. Pentru un aspect compact și modern s-a optat pentru încorporarea electrocasnicelor.

Undeva între albastru și verde, albastrul amurg este o culoare delicată, frumoasă și care arată minunat în orice bucătărie, indiferent de stilul acesteia. Duce cu gândul atât la mare, cât și la cer și de aceea este o culoare liniștitoare, care va face din bucătărie un spațiu calm și primitor. Această culoare arată fantastic combinată cu textura lemnoasă a blatului și a zonelor de contrast. Au fost alese fronturi mate, care oferă un aspect simplu și extrem de elegant. Materialul utilizat la realizarea acestui mobilier este palul melaminat.

ACCESORII UTILIZATE PENTRU ACEASTĂ MOBILĂ

PROCESE DE LUCRU CE AU FOST EXECUTATE PENTRU ACEST PROIECT

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Living cu bibliotecă și bar în Onești
Laurențiu Grădinaru
iunie 30, 2021
Laurențiu Grădinaru
iunie 30, 2021
Baie din pal gold craft oak în Onești
Laurențiu Grădinaru
iunie 28, 2021
Laurențiu Grădinaru
iunie 28, 2021