Apartament în Târgu Ocna

Bucătăria

Este uimitor cum utilizarea celor două nuanțe simple și de bază poate crea instantaneu interioare atât vibrante, dar și rafinate. Albul și negrul sunt două astfel de culori care fac o declarație vizuală îndrăzneață și o fac în orice stil de design.

Blatul si backsplashul negru sunt din granit, fiind o alegere surprinzător de viabilă, aducând o notă de rafinament într-un spațiu luminos.

Atât unitățile de bază, cât și cele suspendate sunt foarte bine compartimentate, oferind un spațiu optimizat pentru nevoile clientului.

La această bucătărie am utilizat MDF vopsit mat frezat pentru fronturi și părțile vizibile, iar pentru carcase am folosit palul melaminat. Accesoriile utilizate sunt de la BLUM, fiind unul din brand-urile de top pentru sistemele utilizate la mobilierul la comandă.

Dormitorul

Pentru păstrarea unui aspect compact s-a optat pentru dulapuri cu uși. Acestea sunt configurate cu rafturi și bară de umerașe, oferind locul ideal pentru îmbrăcăminte, accesorii și alte articole care sunt necesare în dormitor. De asemnea, sunt integrate și două noptiere cu câte 3 sertare fiecare.

Comoda pentru televizor este una care se potrivește spațiului și cuprinde șase sertare, care contribuie la maximizarea locului de depozitare.

Patul este unul tapițat, fiind întotdeauna o alegere excelentă deoarece îmbina cu succes caracteristicile estetice cu cele funcționale. Este foarte comod, oferind confort și stabilitate în timpul somnului. Designul este unul care adaugă un aer sofisticat dormitorului, iar opțiunile de personalizare sunt nelimitate.

A fost ales un material în nuanțe deschise, cu textură lemnoasă, pal whitewood de la Egger, care face ca dormitorul să pară mai cald și primitor.

Holul

Pentru a crea o atmosferă confortabilă am integrat o băncuță, care oferă un spațiu ideal pentru depozitare și un loc pentru încălțat.

De asemenea, este integrat și un spațiu cu agățători pentru haine, utilizat de oaspeți sau de familie, atunci când vor să lase la îndemână jachete, chei sau umbrele. Dulapul cu uși oferă un spațiu generos pentru păstrarea hainelor și a obiectelor de care este nevoie înainte de a ieși pe ușă.

Dulapul cu uși oferă un spațiu generos pentru păstrarea hainelor și a obiectelor de care este nevoie înainte de a ieși pe ușă. Pantofarul este esențial în orice casă, deoarece permite păstrarea încălțămintei în ordine și bine organizată.

Au fost alese fronturi mate, care au ca principal avantaj faptul că amprentele sau zgârieturile sunt mult mai puțin evidente în comparație cu finisajele lucioase.

Dormitorul copiilor

Pentru crearea unui spațiu de depozitare mai mare, au fost integrate 2 dulapuri cu uși batante în părțile laterale ale patului, care sunt unite de alte 3 unități suspendate.

Patul extensibil pentru doi copii este soluția optimă pentru spațiile mici, deoarece este potrivit pentru orice vârstă și contribuie la evitarea aglomerării camerei.

Birourile sunt separate pentru ca cei doi copii să se poată concentra pe efectuarea temelor, fără să fie distrași unul de celălalt.

Frezajele clasice oferă oportunități fantastice pentru a crea un design frumos, funcțional și confortabil pentru copii, de care aceștia se pot bucura în timp, pe măsură ce cresc.

Albul contribuie la crearea unui spațiu confortabil, liniștit care favorizează odihna și în care cei mici se simtă în siguranță. În plus, albul are avantajul de a face o cameră să pară mai mare decât este de fapt.

Acest dormitor pentru copii este realizat din pal melaminat și MDF vopsit mat cu frezaje clasice.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Laurențiu Grădinaru.

Farmacia veterinară MVet din Onești
Laurențiu Grădinaru
septembrie 1, 2020
Laurențiu Grădinaru
septembrie 1, 2020
Apartament modern în București
Laurențiu Grădinaru
martie 31, 2021
Laurențiu Grădinaru
martie 31, 2021