Living din PAL sonoma cu accente turcoaz în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-living-din-PAL-sonoma-cu-accente-turcoaz-in-onesti-17

Livingul este una dintre cele mai importante camere dintr-o locuință. De cele mai multe ori este prima încăpere pentru care se plănuiește amenajarea. Sufrageria trebuie să fie una dintre cele mai versatile camere din casa ta, pentru că îndeplinește mai multe roluri.

Pentru unii, este încă un spațiu mai formal, rezervat în primul rând pentru a primi oaspeții, iar pentru alții, este un spațiu foarte casual. Este locul în care se petrece timp după o zi lungă, un loc de relaxare, de recreere. De aceea, proiectarea mobilierului pentru acest living a ținut cont de cerințele și nevoile familiei.

Unitățile de perete din sufragerie nu mai sunt simple corpuri sau rafturi montate pe perete, care țin televizorul și câteva obiecte decorative! Mobilierul contemporan duce designul livingului la un alt nivel, transformându-l cu adevărat în hub-ul locuinței. Această unitate de perete combină funcționalitatea cu estetica sublimă. Elegantă și complet personalizată, servește obiceiurile și cerințele în schimbare, ocupând în același timp cât mai puțin spațiu posibil. Pentru un aspect cât mai compact, șemineul și televizorul au fost integrate în mobilier.

Adăugarea unui perete despărțitor din sticlă, între sufragerie și bucătărie, nu este doar o alegere estetică, ci și una practică, care poate face minuni pentru

proporțiile spațiului. Aceasta face ca încăperea să pară mai luminoasă și mai mare.

Pentru a asigura un număr suficient de locuri, a fost aleasă o canapea tip colțar, turcoaz, care subliniază rafinamentul, devenind un punct focal al camerei. Pentru contrast și umplerea spațiului de deasupra, am realizat o decorațiune pentru perete, prelucrată laser și finisată manual, din HDF de 3mm.

Materialele utlizate pentru realizarea acestui proiect sunt palul melaminat și MDF-ul acrilic. Toate elementele din acest living reușesc să ofere spațiului un aspect armonios și elegant.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Dormitor scandinav din PAL Sonoma în Onești
Gabriel Năfureanu
august 30, 2021
Gabriel Năfureanu
august 30, 2021
Gabriel Năfureanu
august 3, 2021