Dormitor cu pat și tăblie tapițate în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-dormitor-cu-pat-si-tablie-tapiate-in-Onesti-23

Un dormitor trebuie să fie acea cameră din casă, în care te simți relaxat și liniștit, refugiul fiecăruia dintre noi. De aceea amenajarea și decorarea sunt foarte importante. Designul ales în acest proiect are elemente decorative inovative.

Patul este elementul central al fiecărui dormitor, în jurul lui se construiește tot conceptul de amenajare. În acest proiect cadrul a fost realizat din PAL și tapițat pe margini. Rezultatul a fost spectaculos, o combinație unică între textura fină și rece a finisajului din MDF acrilic auriu și tapițeria moale, în nuanțe deschise, aplicată peste.

Tăbliile de pat până în tavan reprezintă o soluție ingenioasă, folosită din ce în ce mai des în designul modern. Pe lângă aspectul plăcut și atmosfera de lux creată, ele oferă un plus de confort și protejează peretele din dormitorul tău de uzură. Pentru această tăblie s-a ales modelul de proiectare al patului, respectiv cadrul din PAL și elemente geometrice tapițate aplicate.

Patul este încadrat de două noptiere realizate din PAL Melaminat Zebrano închis, în stil minimalist, fără accesorii sau mânere.

Pe peretele opus al camerei a fost montat un dressing cu uși culisante și spațiu pentru integrarea TV-ului. Deși amenajarea unui dressing într-un spațiu mic poate fi o  provocare, acesta nu necesită atât de mult spațiu.

Un aspect important de care trebuie ținut cont la configurarea lui, este compartimentarea. De aceea, am creat o varietate de rafturi, sertare, bare pentru umerașe, suporturi pentru pantaloni și cravate.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.

Bucătărie gri cu riflaje în Onești
Laurențiu Grădinaru
martie 21, 2022
Laurențiu Grădinaru
martie 21, 2022
Dormitor pentru copii cu dulap din PAL imprimat
Laurențiu Grădinaru
martie 25, 2022
Laurențiu Grădinaru
martie 25, 2022