Bucătărie gri cu riflaje în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-bucatarie-gri-cu-riflaje-in-onesti-16

Bucătăria open-space este o combinație rafinată de funcționalitate și design contemporan. Fronturile sunt confecționate din MDF acrilic mat antracit și PAL stejar auriu, iar finisajul perfect al plăcilor este obținut prin tehnologia de căntuire cu laser. Blatul postforming, cu o textură distinctivă de Stejar Auriu, impresionează prin eleganța și durabilitatea sa. Cele două bucăți de blat sunt ingenios îmbinate în colț prin frezare CNC, în timp ce contrablatul elegant este realizat din sticlă printată.

Ușile, echipate cu mânere tip GOLA din aluminiu negru și balamale cu amortizare de înaltă calitate marca BLUM, oferă un control delicat și silențios în utilizare. Sertarele, cu glisiere ascunse BLUM TANDEM și organizator HAFELE MOOVIT pentru farfurii, asigură confort și depozitare eficientă. Lateralele metalice albe BLUM ANTARO și compartimentarea metalică interioară BLUM ORGA-LINE redefinesc conceptul de organizare în bucătărie, putând ușor adapta spațiu de depozitare orice cerință.

Corpul de colț beneficiază de un coș extractabil HAFELE MAXXIM, optimizând astfel acel spațiu de stocare, de multe ori fiind considerat un spațiu pierdut. Mașina de spălat vase, cuptorul electric și cuptorul cu microunde sunt plasate la semiînălțime pentru a facilita accesul la acestea, iar frigiderul este discret încorporat într-un corp turn. Corpurile suspendate se deschid cu ajutorul mecanismelor calitative BLUM AVENTOS, oferind acces ușor și estetic la conținutul lor.

Bucătăria open-space este parțial separată de living printr-o placă tapitată cu intarsii de metal auriu, aducând un accent luxos și cald. Elementele de design adiționale, precum placarea peretelui cu sticlă printată texturată în marmură și riflajele iluminate cu banda LED, completează atmosfera sofisticată și contemporană a spațiului.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.

Dormitor cu pat și tăblie tapițate în Onești
Laurențiu Grădinaru
martie 17, 2022
Laurențiu Grădinaru
martie 17, 2022
Hol cu oglinzi în Onești
Laurențiu Grădinaru
aprilie 1, 2022
Laurențiu Grădinaru
aprilie 1, 2022