Bucătărie gri cu riflaje în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-bucatarie-gri-cu-riflaje-in-onesti-16

Amenajarea unei bucătării, trebuie să țină cont în primul rând, de spațiul de care dispunem. În funcție de dimensiuni putem începe proiectarea efectivă care presupune: poziționarea mobilierului, a aparaturii electrocasnice și stabilirea locurilor de depozitare.

Designul ales are elemente minimaliste, respectiv liniile și formele simple, spațiul deschis și aerisit și nu în ultimul rând, lipsa mânerelor. Deschiderea sertarelor și dulapurilor se realizează prin fanta lăsată fie în partea superioară, la corpurile de bază, fie prin partea inferioară la cele suspendate.

Pentru acest proiect s-a ales organizarea bucătăriei în formă de L, fiind una dintre cele mai eficiente forme de amenajare a bucătăriilor moderne, întrucât permite optimizarea spațiului și accesul mai ușor la zona de gătit.

În centrul bucătăriei a fost amplasată o insulă cu scop multifuncțional, partea laterală, către interior, având sertare iar partea către living, fiind gândită pentru servirea mesei.

Corpurile au fost realizate din MDF Dark Grey GIZIR, nuanță neutră și foarte populară în ultima perioadă. Ele au integrate o serie de accesorii pentru depozitare precum coșurile Joly. Blatul ales, Gold Craft Oak aduce un aspect natural, fiind și ușor de întreținut.

Decorul din riflaje, realizat din PAL în nuanța stejarului auriu, aduce un plus de rafinament și eleganță acestui design, acesta având și un scop practic, acela de a delimita bucătăria de zona de living.

ACCESORII UTILIZATE PENTRU ACEASTĂ MOBILĂ

PROCESE DE LUCRU CE AU FOST EXECUTATE PENTRU ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Living cu fronturi din MDF curbat în Onești
Laurențiu Grădinaru
iunie 4, 2021
Laurențiu Grădinaru
iunie 4, 2021