Hol cu oglinzi în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-hol-cu-oglinzi-in-onesti-12

Amenajarea unei locuințe implică multă atenție la detalii, mai ales dacă dorim obținerea unui design uniform, cu elemente comune în toate încăperile. În acest proces, holul este deseori neglijat, fiind considerat un spațiu limitat, fără prea multe opțiuni în ceea ce privește amenajarea.

Însă holul este prima încăpere în care intră o persoană, de acea este foarte important designul lui, este locul din care trebuie sa înceapă proiectarea.

În acest proiect, dulapul, confecționat din PAL alb a fost montat pe peretele care face legătura cu livingul. Fiind un loc în care lumina naturală este deseori inexistentă, este indicat să alegem culori cât mai deschise pentru piesele de mobilier, precum alb, crem, bej sau gri, culori care creează impresia de spațiu larg.

Designerul a ales stilul modern în proiectarea acestei încăperi, potrivit pentru un apartament în care spațiul este limitat.

Acesta presupune linii și forme simple, ideale în acest caz, unde se urmărește optimizarea spațiului. Pe ușile dulapului au fost atașate oglinzi, acestea creând un efect estetic deosebit, fiind totodată și utile.

În ceea ce privește compartimentarea, s-a acordat o atenție sporită, fiind incluse o diversitate de rafturi și bare pentru umerașe, personalizarea fiind realizată după sugestiile și nevoile clienților.

PROCESE DE LUCRU CE AU FOST EXECUTATE PENTRU ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Living din MDF acrilic în Moinești
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 13, 2021
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 13, 2021
Baie cu blat de sticlă în Moinești
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 11, 2021
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 11, 2021