Dormitor pentru copii cu dulap din PAL imprimat

chameleonfurniture.ro-portofoliu-dormitor-pentru-copii-cu-dulap-din-PAL-imprimat-08

Dormitorul copiilor trebuie să fie acel loc special din casă care cuprinde tot universul lor. Fie că este vorba despre personajele din desenul animat preferat, fie o jucărie, ele se pot regăsi în piesele de mobilier ce îi înconjoară.

Astfel, pentru camera fetiței a fost conceput un design modern, colorat, imagini cu flori și fluturi animând atmosfera. Paleta de culori aleasă conține nuanțe de roz, alb și verde.

Un perete a fost amenajat pentru depozitarea jucăriilor, cărților cu povești și decorațiunilor. Astfel, au fost realizate două corpuri suspendate din MDF Alb lucios pentru carcase, combinat cu MDF Dark Pink pentru fronturi și o băncuță cu sertar la baza geamului.

Partea superioară a peretelui este dedicată montării TV-ului, suspendat de asemenea.

Pentru optimizarea spațiului, dressingul a fost încorporat în peretele lateral, patului, o soluție ingenioasă cu un efect estetic plăcut. Ușile au fost printate cu modelul ales de clienți.

Tehnica imprimării pe mobilă este un concept nou și în trend. Prin această metodă modernă putem personaliza fațadele mobilierului cu imagini de o calitate și claritate foarte bună. Printre avantajele acestei tehnici se numără rezistența sporită în timp a culorilor și rezistența mare la abraziune.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.

Dormitor cu pat și tăblie tapițate în Onești
Laurențiu Grădinaru
martie 17, 2022
Laurențiu Grădinaru
martie 17, 2022
Dormitor pentru copii cu dulap printat în Onești
Laurențiu Grădinaru
martie 27, 2022
Laurențiu Grădinaru
martie 27, 2022