Living cu accente mov în Onești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-living-cu-accente-mov-09

Livingul este locul în care primim oaspeții, precum și un loc de relaxare pe timpul zilei. Crearea unui spațiu confortabil și elegant nu trebuie să fie o sarcină descurajantă sau dificilă. Fiind una dintre cele mai folosite zone ale casei de către întreaga familie, ar trebui să fie un loc care să iasă în evidență prin decor și care să transmită căldură.

Mobila de living la comandă poate face diferența, maximizând spațiul și se adaptează perfect dimensiunilor peretelui. Astăzi, unitățile de divertisment sunt un must-have pentru orice living! Acestea oferă mai mult decât un simplu loc pentru amplasarea televizorului și au devenit o parte reprezentativă a camerei de zi, atât în ceea ce privește stilul, cât și ergonomia.

O unitate de perete cu spații de expunere și dulapuri personalizate poate deveni instantaneu atracția principală a camerei. Peretele pe care este poziționat mobilierul are două scopuri: primul este cel al unui loc de divertisment, iar al doilea este ca element de delimitare a două zone și anume livingul și bucătăria.

Materialul folosit pentru această mobilă de living este MDF-ul acrilic lucios, în două nuanțe: alb și mov.

Dacă ești în căutarea unei idei pentru amenajarea unui living modern și original, movul poate fi una din cele mai bune opțiuni! Fiind asociat cu regalitatea și creativitatea, face ca orice spațiu să arate mai elegant și mai sofisticat.

În schimb albul oferă o energie pozitivă, o senzație de curățenie și atrage lumina naturală ca un magnet.

CENTRE DE LUCRU PE CARE AU FOST PRELUCRATE PIESELE DIN ACEST PROIECT

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în această casă.

Bucătărie cu lalele în Onești
Laurențiu Grădinaru
februarie 22, 2021
Laurențiu Grădinaru
februarie 22, 2021
Comodă pentru hol în Onești
Laurențiu Grădinaru
februarie 15, 2021
Laurențiu Grădinaru
februarie 15, 2021