Bucătărie din MDF acrilic alb cu turcoaz în Moinești

chameleonfurniture.ro-portofoliu-bucatarie-cu-accente-turcoaz-23

Bucătăria este unul dintre cele mai inovatoare și importante spații din casă. Un loc care trebuie gândit și proiectat cu bun gust, care să fie util. Dacă te gândești să schimbi bucătăria sau ai nevoie de una nouă, acum este momentul perfect pentru a începe cercetarea, deoarece fiecare an aduce noi tendințe de design și finisaje. Un proiect de bucătărie de succes trebuie să se concentreze pe funcționalitate, să utilizeze o ergonomie bună, materiale durabile și să încorporeze produse de bună calitate.

Mobila din această bucătărie este perfect optimizată spațiului, simplă, practică și organizată, dar în același timp are un aspect frumos și personalizat.

Fronturile din MDF cu finisaj lucios se potrivesc excelent cu designul modern al acestui mobilier de bucătărie la comandă, iar pentru un aspect deosebit și contemporan, au fost alese două nuanțe. Disponibil într-o gamă largă de culori, acest finisaj oferă un aspect strălucitor spațiului de gătit.

Pentru ușile dulapurilor superioare a fost ales rafinamentul clasic al albului, iar pentru cele inferioare o nuanță vibrantă de turcoaz. O bucătărie realizată în tonuri de alb și turcoaz este una dintre cele mai bune combinații, ideală pentru crearea unui stil mediteranean. Tandemul acestor două nuanțe imită pânzele albe pe fundalul valurilor.

Turcoazul este o piatră semiprețioasă foarte frumoasă, a cărei culoare seamănă cu suprafața mării, care transmite o stare calm și încarcă cu energie pozitivă. Mobilierul în această culoare arată deosebit de original și rafinat.

Mobila de bucătăria fără mânere oferă beneficii unice pe care alte modele nu le pot egala. Având un stil minimalist, cu linii curate și elegante, acest design poate fi ușor adaptat pentru a se potrivi tuturor gusturilor.

Acest mobilier de bucătărie este realizat din pal melaminat la carcase, MDF acrilic lucios la fronturi, blatul este termorezistent, iar spațiul dintre unitățile inferioare și cele superioare este completat cu sticlă vopsită termo-rezistentă.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Laurențiu Grădinaru.