Baie în nuanțe deschise în București

_DSC5161

Unul dintre cele mai complexe spații de amenajat dintr-o locuință, alături de bucătărie, este fără îndoială baia. Aceasta are un grad mare de dificultate datorită mai multor factori precum dimensiunea, utilizarea și cerințele specifice.

Ca opțiune generală atunci când avem de realizat un proiect pentru o baie mică, recomandăm folosirea culorilor deschise. Cu ajutorul unor nuanțe de crem sau alb, baia va părea mult mai spațioasă. Acest lucru se datorează faptului că tonurile deschise reflectă mai multă lumină decât cele închise la culoare. Pe lângă faptul că mobila albă face baia mai luminoasă și vizual mai mare, dobândește și o aură atemporală, de care se poate profita peste ani.

Cu un aspect minimalist, dulapul suspendat care include și oglinda oferă un spațiu generos de depozitare. S-a profitat de golul de sub chiuvetă pentru a integra un corp cu sertare, care, deși nu este mare, permite un volum considerabil de depozitare. În acest spațiu a fost integrată și mașina de spălat rufe.

Fronturile sunt fără mânere având doar linii simple pentru un design modern și curat. Ele se deschid foarte ușor, printr-o simplă apăsare.

Pentru această lucrare am folosit MDF vopsit lucios și compozit, fiind cele mai indicate materiale pentru un spațiu în care aburul și apa sunt prezente.

În ciuda costurilor lor, chiuvetele din compozit sunt calea viitorului, nu numai în ceea ce privește designul, ci și practic, datorită numeroaselor caracteristici favorabile. Rezistența lor este de lungă durată, menținându-și aspectul frumos pentru mult timp de acum încolo. Durabilitatea, rezistența la temperaturile ridicate, proprietățile sale anti -bacteriene și rezistența la estomparea culorii sunt doar o parte din beneficiile aduse de compozit. Am realizat blatul și chiuveta ținând cont de dimensiunile reduse ale băii, în funcție de designul dorit de client.

Mobila din baie făcută la comandă poate transforma încăperea în una din cele mai sofisticate camere din casă.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate în acest apartament.

Bucătărie cu accente turcoaz în București
Laurențiu Grădinaru
februarie 1, 2021
Laurențiu Grădinaru
februarie 1, 2021
Dormitor cu aspect lemnos și nuanțe crem în București
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 25, 2021
Laurențiu Grădinaru
ianuarie 25, 2021