Bucătărie din MDF frezat în Onești

chameleonfurniture.ro-bucatarie-din-mdf-vopsit-06

Clasicul nu se demodează niciodată, nu își pierde relevanța și este întotdeauna un semn al gustului rafinat. De aceea, o bucătăria în acest stil este o soluție simplă, dar în același timp inteligentă, care permite combinarea unor caracteristici atât de importante ale acestei camere, precum funcționalitatea, aspectul și confortul.

Designul acestui tip de bucătărie este incredibil de flexibil și elegant. Caracteristicile atemporale, detaliile minore și paletele de culori neutre asigură un aspect nici prea încărcat, nici prea impersonal și se potrivește unei varietăți largi de gusturi și stiluri.

Bucătăria este folosită intens în fiecare zi, iar acesta este un motiv pentru care nu numai că trebuie să fie amenajată frumos, ci trebuie să fie și funcțională.

Unitățile superioare includ 3 fronturi cu sticlă transparentă, în care sunt depozitate pahare și căni. Acestea sunt luminate în interior cu spoturi, care oferă o vizibilitate mai bună și le pune în evidență. Pe lângă faptul că oferă un spațiu de depozitare practic, dulapurile de bucătărie clasice aduc atracție și căldură spațiului.

Când vine vorba de designul fronturilor, finisajul acestora este elementul cheie care redă un aspect clasic acestui mobilier.

Schema de culori implică utilizarea tonurilor monocrome. Nuanța de crem aleasă pentru această bucătărie este o opțiune perfectă în orice moment și, prin urmare, nu se demodează niciodată.

Materialele folosite la realizarea acestui mobilier sunt MDF-ul vopsit mat și frezat pentru fronturi, palul melaminat pentru carcase și blat termorezistent. Plita, cuptorul, hota, chiuveta și bateria sunt achiziționate de la noi și sunt marca Pyramis.

Există un anumit farmec legat de bucătăriile cu un finisaj clasic, iar atunci când vine vorba de crearea acestui aspect confortabil în inima casei, mobila la comandă îl poate reda până la ultimul detaliu.

Îți place această amenajare?

Partenerii noștri – atât arhitecți, cât și designeri – te pot ajuta să obții o locuință așa cum ai visat dintotdeauna.

Alte proiecte

Descoperă și alte amenajări realizate de către Laurențiu Grădinaru.

Casă modernă în Onești
Laurențiu Grădinaru
martie 24, 2021
Laurențiu Grădinaru
martie 24, 2021
Casă luxoasă în Onești
Laurențiu Grădinaru
aprilie 3, 2022
Laurențiu Grădinaru
aprilie 3, 2022